Raoul Bova wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Raoul Bova

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.8. 1971 - 06:00h
Místo:
Řím
Země:
Věk:
49 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, model

Raoul Bova - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
14.8.1971 - 06:00  (CEST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.8.1971 - 04:00  
IT, Řím:
41°54' s.š., 12°29' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Raoul Bova 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Raoul Bova
datum narození 14.8.1971
(herec, model, instagram)

Raoul Bova - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Chickadee
(2017) - Gardel
(2015) - Torno indietro e cambio vita
(2015) - Sei mai stata sulla luna?
(2015) - La scelta
(2015) - All Roads Lead to Rome
(2015) - The Portrait's Secret
(2014) - Promiňte, že žiju
(2014) - Fratelli unici
(2013) - Indovina chi viene a Natale?
(2013) - Dobrý den, táto
(2013) - Come un delfino - La serie (TV seriál)
(2012) - Viva l'Italia
(2012) - Immaturi - Il viaggio
(2011) - Strážci pokladu
(2011) - Společnice v lásce
(2011) - Out of the Night
(2011) - Nedospělí
(2011) - Come un delfino (TV seriál)
(2010) - Všechny jsou zadané
(2010) - Scusa ma ti voglio sposare
(2010) - La Nostra Vita
(2010) - Io canto (TV seriál)
(2010) - Cizinec
(2010) - La Bella società
(2009) - Intelligence - Servizi & segreti (TV seriál)
(2009) - Baaria
(2008) - Ti stramo: Ho voglia di un'ultima notte da manuale prima di tre baci sopra il cielo
(2008) - Scusa ma ti chiamo amore
(2008) - Aspettando il sole
(2007) - V síti CIA (TV seriál)
(2007) - Násiríja, pravdivý příběh z Iráku
(2007) - Milano Palermo - Il ritorno
(2006) - What About Brian (TV seriál)
(2006) - Já a ti ostatní
(2006) - La Fiamma sul ghiaccio
(2006) - Attacco allo stato
(2005) - Karol
(2004) - Vetřelec vs. Predátor
(2004) - Ultimo 3 - L'infiltrato
(2003) - Pod toskánským sluncem
(2003) - Okno naproti
(2002) - Ve jménu Angela
(2002) - Francesco
(2001) - Il Testimone
(2001) - Madame de...
(2001) - Francesca e Nunziata
(2001) - Cavalieri che fecero l'impresa, I
(1999) - Ultimo
(1999) - Terra bruciata
(1998) - Ultimo
(1998) - Rewind
(1998) - Chobotnice 9
(1998) - Coppia omicida
(1997) - Il Sindaco
(1997) - Chobotnice 8
(1997) - Čtvrtý král
(1996) - Ninfa plebea
(1996) - La Lupa
(1996) - La Frontiera
(1995) - Palermo Milano solo andata
(1995) - Camino sin retorno
(1994) - Chobotnice 7 (TV seriál)
(1993) - Quelli che... il calcio
(1993) - Zamilovaná princezna
(1993) - Storia italiana, Una
(1993) - Cominciò tutto per caso
(1992) - Quando eravamo repressi
(1992) - Mutande pazze
(1984) - Chobotnice (TV seriál)

Raoul Bova - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Raoul Bova - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.8.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Raoul Bova 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Raoul Bova - herec, model

se narodil 14.8.1971 ve městě Řím
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Raoul Bova

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Raoul Bova
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
20°43’
1
 
LunaLuna:
Býk
29°53’
10
 
MerkurMerkur:
Panna
10°28’
2
R
VenušeVenuše:
Lev
16°59’
1
 
MarsMars:
Vodnář
15°58’
6
R
JupiterJupiter:
Štír
27°13’
4
 
SaturnSaturn:
Blíženci
5°23’
10
 
UranUran:
Váhy
10°49’
3
 
NeptunNeptun:
Střelec
0°18’
4
 
PlutoPluto:
Panna
28°07’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
14°02’
6
R
Černá LunaLilith:
Váhy
8°17’
3
 
CheirónCheirón:
Beran
13°32’
9
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
7°31’
4
Domy:
Lev
16°41’
Vodnář
16°41’
2:
Panna
7°56’
8:
Ryby
7°56’
3:
Váhy
4°15’
9:
Beran
4°15’
Štír
6°44’
Býk
6°44’
5:
Střelec
13°03’
Blíženci
13°03’
6:
Kozoroh
17°21’
Rak
17°21’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
6xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
26°43’
11
Slun./Luna:
Rak
10°18’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Eli Wallach
(*1915 - 2014) herec

Spojené státy Grover Cleveland
(*1837 - 1908) 22. a 24 prezident usa

Německo Ludwig Aschoff
(*1866 - 1942) lékař

Brazílie Ruth Cardoso
(*1930 - 2008) antropoložka

Itálie Emilio Colombo
(*1920 - 2013) italský křesťanskodemokratický politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »