Ray Romano wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ray Romano
(Raymond Albert Romano)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Queens Village
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec

Ray Romano - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (X)
Datum narození:
21.12.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ray Romano 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Ray Romano
datum narození 21.12.1957
(herec, instagram)

Ray Romano - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Vinyl (TV seriál)
(2016) - Doba ledová: Velikonoční překvapení
(2016) - Doba ledová: Mamutí drcnutí
(2015) - Vesmírná Scratastrofa
(2014) - Showrunners: A Documentary Film
(2014) - Rob the Mob
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - Maron (TV seriál)
(2012) - Stand Up to Cancer
(2012) - Betty White's 90th Birthday: A Tribute to America's Golden Girl
(2012) - Méďa
(2012) - Doba ledová 4: Země v pohybu
(2011) - Dying to Do Letterman
(2011) - Scrat's Continental Crack-Up: Part 2
(2011) - Sacks West
(2011) - Doba ledová: Mamutí Vánoce
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - The Green Room with Paul Provenza
(2010) - Conan
(2010) - Famílie (TV seriál)
(2009) - Průměrňákovi (TV seriál)
(2009) - Men of a Certain Age (TV seriál)
(2009) - Komici
(2009) - Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů
(2008) - The Last Word
(2007) - Zastánci blahobytu (TV seriál)
(2007) - Pokerový král
(2006) - Výprodej
(2006) - Doba ledová 2: Obleva
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - Everybody Loves Raymond: The Last Laugh
(2005) - Kancl (TV seriál)
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Starosti starosty
(2004) - Samá chvála
(2003) - 100 Years of Hope and Humor
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - A&E Biography: Peter Boyle
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - American Idol
(2002) - Diet Coke with Lemon Celebrates 40 Years of Laughter: At the Improv
(2002) - Comedian
(2002) - Bitter Jester
(2002) - Doba ledová
(2001) - The 53rd Annual Primetime Emmy Awards
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2000) - Intimate Portrait: Patricia Heaton
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Saturday Night Live 25
(1998) - Comic Relief VIII
(1998) - CBS: The First 50 Years
(1998) - Dva z Queensu (TV seriál)
(1996) - Raymonda má každý rád (TV seriál)
(1995) - Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
(1990) - Caesar's Salad
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1985) - Larry King Live
(1982) - El Anima de Sayula
(1981) - Entertainment Tonight
(1947) - Due orfanelli, I
(1939) - Moglie in pericolo, Una

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Buk

Buk

Keltský horoskop
Lidé Buku dostali do vínku celou řadu jedinečných vlastností. V zaměstnání najdeme tyto lidi velmi často na vedoucích místech, pro něž jsou přímo předurčeni – nejenže mívají odvážné životní plány, ale dokáži je většinou proměnit ve skutečnost.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.12.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ray Romano 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ray Romano - herec

se narodil 21.12.1957 ve městě Queens Village, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ray Romano

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Ray Romano
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
29°22’
 
LunaLuna:
Kozoroh
2°19’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
9°07’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
10°43’
 
MarsMars:
Štír
28°55’
 
JupiterJupiter:
Váhy
27°07’
 
SaturnSaturn:
Střelec
18°13’
 
UranUran:
Lev
11°08’
R
NeptunNeptun:
Štír
4°12’
 
PlutoPluto:
Panna
2°15’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
7°56’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
23°18’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
14°11’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George Oppenheimer
(*1900 - 1977) scénárista

Česká republika Jiří Adamíra
(*1926 - 1993) herec

Německo Konstantin von Neurath
(*1873 - 1956) generál, diplomat

Česká republika Miki Volek
(*1943 - 1996) zpěvák, hudebník

Itálie Diego Fabbri
(*1911 - 1980) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »