Richard Berry wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Richard Berry

Pohlaví:
Muž
Narození:
31.7. 1950 - 14:50h
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
70 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Richard Berry - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Ruet (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
31.7.1950 - 14:50  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
31.7.1950 - 13:50  
FR, Paříž:
48°51' s.š., 2°21' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Richard Berry 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Richard Berry
datum narození 31.7.1950
(herec, režisér, instagram)

Richard Berry - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Tout, tout de suite
(2016) - Père Fils Thérapie
(2016) - L'origine de la violence
(2015) - Naše ženy
(2014) - Résistance (TV seriál)
(2013) - Silences d'État
(2013) - Než přijde zima
(2013) - Lanester
(2012) - Hier encore
(2012) - Rue Mandar
(2011) - Markýz
(2011) - Le Grand restaurant II
(2010) - 22 výstřelů
(2009) - Le Coach
(2008) - Osina v zadku
(2008) - Křížová palba
(2008) - Klientka
(2008) - Apartmá pro dva
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Eva Braun - Hitlerova milenka
(2007) - Nechci, abys odešla
(2007) - Comme ton père
(2006) - On n'est pas couché
(2006) - Les aiguilles rouges
(2006) - Hon na člověka
(2006) - Dablér
(2005) - Černá skříňka
(2004) - Péril imminent: Mortel chahut
(2003) - Péril imminent
(2003) - Mon voisin du dessus
(2003) - Mes enfants ne sont pas comme les autres
(2003) - Drž hubu!
(2002) - Nový Jean-Claude
(2002) - Kdybych byl bohatý
(2002) - Entre chiens et loups
(2002) - Corto Maltese: Sous le signe du capricorne
(2002) - Corto Maltese: Les Celtiques
(2002) - Corto Maltese: Le etiopiche
(2002) - Corto Maltese: La maison dorée de Samarkand
(2002) - Corto Maltese: La cour secrète des Arcanes
(2002) - Corto Maltese: La ballade de la mer salée
(2001) - Y a un début à tout
(2001) - Un ange
(2001) - Tři muži v Bretani
(2001) - L'Art (délicat) de la séduction
(2000) - Qui veut gagner des millions?
(2000) - On ne peut pas plaire à tout le monde
(2000) - Là-bas... mon pays
(1999) - Lettre à mon frère Guy Gilles, cinéaste trop tôt disparu
(1999) - Les Enfoirés: dernière édition avant l'an 2000
(1999) - Une journée de merde!
(1999) - Quasimodo d'El Paris
(1999) - Les Gens qui s'aiment
(1999) - Les Agneaux
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Union libre (TV seriál)
(1998) - Un grand cri d'amour
(1997) - Victor a Francois
(1997) - K
(1996) - Thé ou café
(1996) - Někdo to rád holky
(1996) - L'Enfant du secret
(1995) - L'Univers de Jacques Demy
(1995) - Volavka
(1995) - Victor et François
(1995) - Návod na nevěru
(1995) - Machinations
(1995) - Le Cavalier des nuages
(1994) - Vincent à l'heure
(1994) - Tout est fini entre nous
(1994) - Le Joueur de violon
(1994) - Consentement mutuel
(1993) - Mayrig (TV seriál)
(1992) - Frou-Frou
(1992) - 588 rue paradis
(1992) - Le Petit prince a dit
(1992) - Le Grand pardon II
(1991) - Shadows of the Past
(1991) - Pour Sacha
(1991) - Můj život je peklo
(1991) - Mayrig
(1991) - Kaddish
(1991) - Comprarsi la vita
(1990) - Modì
(1990) - L'Entraînement du champion avant la course
(1990) - La Baule-les-Pins
(1989) - L'Union sacrée
(1989) - Seobe II
(1989) - Seobe
(1987) - Spirale
(1987) - Cayenne Palace
(1986) - Taxi Boy
(1986) - Suivez mon regard
(1986) - Muž a žena po 20 letech
(1985) - Podivná policie
(1985) - Naléhavý případ
(1985) - Lune de miel
(1984) - Divoká a krásná
(1984) - Zúčtování
(1984) - Děvka
(1983) - Stopa
(1983) - Novomanžel
(1983) - Lavabo, Le (TV seriál)
(1983) - Le Grand carnaval
(1982) - Práskač
(1982) - Jeden pokoj ve městě
(1982) - Le Grand pardon
(1982) - Fausses notes
(1982) - La Dame de coeur
(1982) - Le Crime d'amour
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Un petit paradis
(1981) - Un assassin qui passe
(1981) - Putain d'histoire d'amour
(1981) - Poslední noc Marie Stuartovny
(1981) - L'Homme fragile
(1980) - Vive la mariée
(1980) - Premier voyage
(1979) - Profession: comédien
(1979) - Les Acteurs de bonne foi
(1978) - Mon premier amour
(1976) - La nuit des Césars
(1975) - Cinéma 16 (TV seriál)
(1974) - Facka
(1972) - Absences répétées

Richard Berry - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Richard Berry - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.7.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Richard Berry 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Richard Berry - herec, režisér

se narodil 31.7.1950 ve městě Paříž
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Richard Berry

Dnes se narodili
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Richard Berry
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
7°46’
9
 
LunaLuna:
Ryby
8°00’
4
 
MerkurMerkur:
Lev
27°30’
9
 
VenušeVenuše:
Rak
10°36’
8
 
MarsMars:
Váhy
24°03’
11
 
JupiterJupiter:
Ryby
5°36’
3
R
SaturnSaturn:
Panna
17°09’
10
 
UranUran:
Rak
7°10’
8
 
NeptunNeptun:
Váhy
14°54’
11
 
PlutoPluto:
Lev
17°30’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
0°54’
4
R
Černá LunaLilith:
Býk
22°18’
7
 
CheirónCheirón:
Střelec
15°51’
1
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
19°49’
7
Domy:
Štír
19°35’
Býk
19°35’
2:
Střelec
19°54’
8:
Blíženci
19°54’
3:
Kozoroh
27°53’
9:
Rak
27°53’
Ryby
6°43’
Panna
6°43’
5:
Beran
7°54’
Váhy
7°54’
6:
Býk
1°17’
Štír
1°17’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
13°09’
11
Slun./Luna:
Býk
22°53’
7


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavel Zedníček
(*1949) herec

Česká republika Marta Kubišová
(*1942) zpěvačka

Česká republika Radovan Lukavský
(*1919) herec, profesor herectví

Austrálie Toni Collette
(*1972) herečka

Spojené státy Larry Flynt
(*1942) vydavatel a ředitel společnosti Larry Flynt Publications


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) herec, zpěvák, kytarista

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933 - 2011) herec

Česká republika Jan Werich
(*1905 - 1980) herec, dramatik, prozaik a scénárista

Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) režisér, scénárista, herec

Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) mistr úniku - kouzelník, iluzionista, kaskadér, letec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »