Richard Donat wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Richard Donat

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kentville
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
herec

Richard Donat - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.6.1941 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Richard Donat 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Richard Donat
datum narození 1.6.1941
(herec, instagram)

Richard Donat - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Titanic: Následky
(2010) - Rookie Blue (TV seriál)
(2010) - Městečko Haven (TV seriál)
(2010) - Doylův okrsek (TV seriál)
(2009) - Mořský vlk
(2009) - Darwin's Darkest Hour
(2009) - Amelia
(2006) - Dům na Bay Street
(2006) - The Conclave
(2005) - Trudeau II: Maverick in the Making
(2005) - Deník
(2004) - Vražedný sen
(2003) - Nezdolné město
(2003) - The Event
(2002) - Lovci vraků (TV seriál)
(2002) - Trudeau
(2002) - Pilotova žena
(2002) - Darované srdce
(2001) - Vášeň a předsudky
(2001) - Trailer Park Boys (TV seriál)
(2001) - Náhlá úmrtí
(2001) - Blackfly (TV seriál)
(2000) - Váha vody
(2000) - Our Daily Bread
(1999) - Blue Moon
(1998) - Made In Canada (TV seriál)
(1998) - Emily of New Moon (TV seriál)
(1997) - Promise the Moon
(1997) - Pit Pony
(1997) - Lexx (TV seriál)
(1996) - Wind at My Back (TV seriál)
(1996) - Lexx (TV seriál)
(1996) - Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
(1996) - Dangerous Offender: The Marlene Moore Story
(1996) - Calm at Sunset
(1995) - Nerovný zápas
(1995) - Eldorado
(1994) - Život s Billym
(1994) - Průvodní jevy (TV seriál)
(1994) - Mary Silliman's War
(1992) - Tajemství
(1991) - Deadly Betrayal: The Bruce Curtis Story
(1990) - Malí únosci
(1989) - American Boyfriends
(1987) - Wiseguy (TV seriál)
(1987) - Deep Sea Conspiracy
(1986) - Campbellovi (TV seriál)
(1986) - Adderly (TV seriál)
(1985) - Samuel Lount
(1985) - Domnělé sebevraždy
(1985) - Bratranec
(1984) - Tas!
(1984) - Nebezpečný záliv (TV seriál)
(1984) - Martinův den
(1983) - Detektiv Marlowe (TV seriál)
(1982) - The Edison Twins (TV seriál)
(1981) - Seeing Things (TV seriál)
(1981) - Nurse (TV seriál)
(1981) - Gas
(1979) - The Littlest Hobo (TV seriál)
(1979) - Hořící město
(1978) - Tomorrow Never Comes
(1977) - The Great Detective (TV seriál)
(1977) - The Newcomers (TV seriál)
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)
(1976) - Death Weekend
(1974) - Nova (TV seriál)
(1974) - Little House on the Prairie (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.6.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Richard Donat 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Richard Donat - herec

se narodil 1.6.1941 ve městě Kentville, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Richard Donat

Dnes se narodili
Velká Británie Bob Hope
(*1903) herec

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917) 35. prezident usa

Spojené státy Danny Elfman
(*1953) hudební skladatel

Velká Británie Rupert Everett
(*1959) herec, zpěvák, model

Česká republika Věra Plívová-Šimková
(*1934) režisérka


Richard Donat
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
10°35’
 
LunaLuna:
Lev
23°01’
 
MerkurMerkur:
Rak
3°38’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
22°02’
 
MarsMars:
Ryby
10°50’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
1°24’
 
SaturnSaturn:
Býk
21°00’
 
UranUran:
Býk
27°03’
 
NeptunNeptun:
Panna
24°54’
R
PlutoPluto:
Lev
2°30’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
28°08’
R
Černá LunaLilith:
Býk
9°25’
 
CheirónCheirón:
Rak
28°29’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Švédsko Marie Fredriksson
(*1958) zpěvačka Roxette

Spojené státy Irving Thalberg
(*1899) filmový producent, magnát

Česká republika Bořek Slezáček
(*1967) herec, hudebník, moderátor

Rusko Michail Alexandrovič Bakunin
(*1814) ruský revolucionář

Spojené státy Idina Menzel
(*1971) herečka, zpěvačka, skladatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Dennis Hopper
(*1936 - 2010) herec

Spojené státy John Barrymore
(*1882 - 1942) herec

Kanada Mary Pickford
(*1892 - 1979) herečka, režisérka

Česká republika Vladimír Menšík
(*1929 - 1988) herec, moderátor, bavič, lid. vypravěč

Rakousko Romy Schneider
(*1938 - 1982) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »