Richard Lewis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Richard Lewis
(Richard Philip Lewis)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec

Richard Lewis - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
29.6.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Richard Lewis 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Richard Lewis
datum narození 29.6.1947
(herec, instagram)

Richard Lewis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Robert Klein Still Can't Stop His Leg
(2015) - Blunt Talk - Plané řeči (TV seriál)
(2014) - Misery Loves Comedy
(2014) - Bucky and the Squirrels
(2012) - Upírky
(2011) - Looking for Lenny
(2010) - The Green Room with Paul Provenza
(2009) - Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
(2008) - Uklízeč (TV seriál)
(2007) - The Comedy Map of Britain (TV seriál)
(2006) - V dobrém i zlém (TV seriál)
(2005) - Mantle
(2005) - Everybody Hates Chris (TV seriál)
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - Nemocnice Presidio (TV seriál)
(2002) - Mrtvá zóna (TV seriál)
(2002) - George Lopez (TV seriál)
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - Larry, kroť se (TV seriál)
(1999) - Larry David: Curb Your Enthusiasm
(1999) - Game Day
(1998) - V.I.P. (TV seriál)
(1998) - Příšerná kocovina (TV seriál)
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1997) - The Maze
(1997) - Láska na druhý dotek
(1997) - Hiller and Diller (TV seriál)
(1996) - Víkend
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - The Elevator
(1995) - Leaving Las Vegas
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1995) - Drunks
(1995) - Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
(1995) - A.J.'s Time Travelers (TV seriál)
(1994) - Přepadení na východě
(1993) - The First Annual Comedy Hall of Fame
(1993) - Tribeca (TV seriál)
(1993) - Daddy Dearest (TV seriál)
(1993) - Bláznivý příběh Robina Hooda
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Free to Laugh: A Comedy and Music Special for Amnesty International
(1992) - Nebezpečí lásky
(1992) - Byl jednou jeden zločin
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - That's Adequate
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Anything But Love (TV seriál)
(1988) - The Wrong Guys
(1988) - Tattingers (TV seriál)
(1987) - Harry (TV seriál)
(1987) - CBS Summer Playhouse (TV seriál)
(1985) - Temporary Insanity
(1984) - Riptide (TV seriál)
(1979) - House Calls (TV seriál)
(1977) - Diary of a Young Comic
(1976) - The Alan Hamel Show
Richard Lewis - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1955) Debra Winger

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.6.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Richard Lewis 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Richard Lewis - herec

se narodil 29.6.1947 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Richard Lewis

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Richard Lewis
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
6°54’
 
LunaLuna:
Štír
23°33’
 
MerkurMerkur:
Rak
26°59’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
18°57’
 
MarsMars:
Býk
28°49’
 
JupiterJupiter:
Štír
18°05’
R
SaturnSaturn:
Lev
7°47’
 
UranUran:
Blíženci
22°50’
 
NeptunNeptun:
Váhy
8°03’
 
PlutoPluto:
Lev
11°54’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
0°38’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
16°37’
 
CheirónCheirón:
Štír
2°18’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »