Robert Ford wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Ford
(Robert Faltin)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Mladá Boleslav
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Robert Ford - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.3.1887 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Ford 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Robert Ford
datum narození 5.3.1887
(herec, instagram)

Robert Ford - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1940) - Podvod s Rubensem
(1938) - Svatební cesta
(1938) - Slečna matinka
(1938) - Bláhové děvče
(1938) - Bílá vrána
(1937) - Láska a lidé
(1937) - Důvod k rozvodu
(1936) - Vzdušné torpédo 48
(1936) - Uličnice
(1936) - Tři muži ve sněhu
(1936) - Světlo jeho očí
(1936) - Naše XI.
(1935) - Studentská máma
(1935) - Koho jsem včera líbal?
(1935) - Klub tří
(1935) - Jedna z milionu
(1935) - Jedenácté přikázání
(1935) - Hrdina jedné noci (německá verze)
(1935) - Hrdina jedné noci
(1935) - Bezdětná
(1935) - Barbora řádí
(1934) - Zlatá Kateřina
(1934) - Tři kroky od těla
(1934) - Na růžích ustláno
(1934) - Marijka nevěrnice
(1934) - Grandhotel Nevada
(1933) - Život je pes
(1933) - V tom domečku pod Emauzy
(1933) - Svítání
(1933) - Srdce za písničku
(1933) - Skřivánčí píseň
(1933) - Řeka
(1933) - Pobočník Jeho Výsosti (německá verze)
(1933) - Pobočník Jeho Výsosti
(1933) - Okénko
(1933) - Madla z cihelny
(1933) - Diagnosa X
(1932) - Sestra Angelika
(1932) - Písničkář
(1932) - Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa
(1932) - Děvčátko, neříkej ne!
(1932) - Anton Špelec, ostrostřelec
(1931) - Třetí rota
(1931) - Svět bez hranic
(1931) - On a jeho sestra
(1931) - Muži v offsidu
(1931) - Karel Havlíček Borovský
(1930) - Lidé v bouři
(1930) - Fidlovačka
(1930) - C. a k. polní maršálek (německá verze)
(1930) - C. a k. polní maršálek
(1929) - Starý hřích - kalich hořkosti
(1929) - Plukovník Švec
(1929) - Pasák holek
(1929) - Hanba
(1928) - Životem vedla je láska
(1928) - Souboj lásky
(1928) - Pohorská vesnice
(1928) - Mlynář a jeho dítě
(1928) - Dva pekelné dny
(1927) - Švejk v civilu
(1927) - Dům ztraceného štěstí
(1925) - Syn hor
(1925) - Karel Havlíček Borovský
(1922) - Steeple Chase
(1921) - Pomsta moře
(1921) - Ďáblův mlýn

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.


Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.3.1887 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Ford 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Ford - herec

se narodil 5.3.1887 ve městě Mladá Boleslav
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Ford

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Robert Ford
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
14°37’
 
LunaLuna:
Rak
14°52’
 
MerkurMerkur:
Beran
2°46’
 
VenušeVenuše:
Beran
6°34’
 
MarsMars:
Ryby
25°59’
 
JupiterJupiter:
Štír
5°34’
R
SaturnSaturn:
Rak
15°42’
R
UranUran:
Váhy
11°31’
R
NeptunNeptun:
Býk
25°16’
 
PlutoPluto:
Blíženci
2°09’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
27°12’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
22°25’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
18°15’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »