Robert Miano wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Miano

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
79 let
Povolání:
herec, režisér

Robert Miano - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.9.1942 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Miano 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Robert Miano
datum narození 25.9.1942
(herec, režisér, instagram)

Robert Miano - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Terrorist
(2016) - The Last Stop
(2016) - The Chemist
(2016) - Devotion
(2016) - Defeated
(2015) - The Green Fairy
(2015) - Sangre Negra (TV seriál)
(2015) - No Way Out
(2015) - The Gold Rush Boogie
(2015) - Ghost Aliens
(2015) - Blue Suede
(2015) - Bloody Bobby
(2015) - An Act of War
(2014) - In the Company of Strangers
(2014) - Being American
(2014) - A Winter Rose
(2013) - The Two Pamelas
(2013) - Samuel Bleak
(2013) - Revelation Road 2: The Sea of Glass and Fire
(2013) - Revelation Road: The Beginning of the End
(2013) - Pendejo
(2013) - Krvavé zúčtování
(2013) - Independence
(2013) - Chavez Cage of Glory
(2013) - The Cloth
(2013) - Broken Blood
(2013) - The Book of Esther
(2013) - The Book of Daniel
(2012) - The Encounter: Paradise Lost
(2012) - Revan
(2012) - Locked in a Room
(2012) - A Kiss and a Promise
(2012) - Chapo
(2012) - Beyond the Trophy
(2011) - Mysteria
(2011) - Memphis Rising: Elvis Returns
(2010) - The Sinners
(2010) - Nightbeasts
(2010) - Minor League: A Football Story
(2010) - Fotři jsou lotři
(2010) - Death Calls
(2010) - Cage Free
(2010) - Boston Girls
(2009) - Sarah's Choice
(2009) - Rychlí a zběsilí
(2009) - Bestie musí zemřít
(2008) - 2:22
(2008) - Znamení smrti
(2008) - The Stick Up Kids
(2008) - Smrt má svůj styl
(2008) - David & Fatima
(2008) - The Beneficiary
(2008) - ASD. Alma sin dueño
(2007) - You're So Dead
(2007) - The Third Nail
(2007) - The Still Life
(2007) - Sugar Creek
(2007) - Lady Samurai
(2007) - The Indian
(2006) - Vagabond
(2006) - The System Within
(2005) - Mimo zákon
(2005) - Larva
(2005) - Dnes zemřeš!
(2005) - Confessions of a Pit Fighter
(2004) - Stíny strachu
(2004) - Skeleton Man
(2004) - Killer Weekend
(2003) - Studio City
(2003) - Southside
(2002) - Turn of Faith
(2002) - The Stickup
(2002) - Ponorky
(2002) - Na konci sil
(2000) - Šťastné město
(2000) - Sin's Kitchen
(2000) - Sestry v akci
(2000) - Křupan
(2000) - Dračí doupě
(2000) - The Black Rose
(1999) - Vražedné intriky
(1999) - Únos
(1999) - Unconditional Love
(1999) - Rudé komando
(1999) - Lovec bouřek
(1999) - Lansky
(1999) - Hitman
(1999) - Cool Crime
(1999) - Cesta do Cannes
(1998) - Zkouška naostro
(1998) - Špinavý kšefty
(1998) - She's Too Tall
(1998) - Riskantní sázka
(1998) - The Perfect Shadow
(1998) - Matter of Trust
(1998) - Kouřové signály
(1998) - Butter
(1997) - Vysoký cíl
(1997) - Laws of Deception
(1997) - Krycí jméno Donnie Brasco
(1996) - Pohřeb
(1996) - Overkill
(1996) - The Killer Inside
(1996) - Irresistible Impulse
(1995) - Uninhibited
(1994) - 3 Nindžové - Protiúder
(1994) - Se zavázanýma očima
(1994) - Noc lukostřelce
(1994) - Mafiánský synek
(1994) - Anděl strážný
(1993) - Taxi Dancers
(1993) - Tajemství rytířů Delta
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Půlnoční polibek
(1993) - Pěst spravedlnosti
(1993) - No Escape, No Return
(1993) - Někdo se dívá
(1992) - Umění lovu
(1992) - Na život a na smrt
(1992) - Léto v bikinách 2
(1991) - Modrá poušť
(1991) - Diplomatická imunita
(1991) - Bojovat nebo zemřít
(1991) - Betonová válka
(1990) - Smrt v dešti
(1990) - Ďábel
(1989) - Ministry of Vengeance
(1989) - Easy Wheels
(1988) - Traxx
(1987) - Plevel
(1987) - Open House
(1987) - Čínská dívka
(1986) - Outrage!
(1986) - Hollywood Vice Squad
(1986) - Club Life
(1984) - Strach v New Yorku
(1984) - Ohnivé oči
(1983) - Peklo za mřížemi
(1982) - Vice Squad
(1982) - Polib mě na rozloučenou
(1982) - The Concrete Jungle
(1976) - Bridger
(1976) - Alex & the Gypsy
(1975) - The Money
(1973) - Odznak č. 373

Robert Miano - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Chapo

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.9.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Miano 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Miano - herec, režisér

se narodil 25.9.1942 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Miano

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Robert Miano
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
1°47’
 
LunaLuna:
Beran
12°50’
 
MerkurMerkur:
Váhy
25°27’
 
VenušeVenuše:
Panna
18°26’
 
MarsMars:
Váhy
5°14’
 
JupiterJupiter:
Rak
21°42’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
12°31’
 
UranUran:
Blíženci
4°29’
R
NeptunNeptun:
Panna
29°41’
 
PlutoPluto:
Lev
6°50’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
2°40’
R
Černá LunaLilith:
Rak
3°13’
 
CheirónCheirón:
Lev
24°14’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »