Saeed Jaffrey wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Saeed Jaffrey

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Malerkotla
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Saeed Jaffrey - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.1.1929 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Saeed Jaffrey 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Saeed Jaffrey
datum narození 8.1.1929
(herec, instagram)

Saeed Jaffrey - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Everywhere and Nowhere
(2010) - The Many Faces of... (TV seriál)
(2008) - Bunker Hill
(2007) - Be More Ethnic
(2005) - Chicken Tikka Masala
(2005) - Four Brothers and a Funeral
(2004) - Essential Poems for Christmas
(2004) - Kaun Hai Jo Sapno Mein Aaya?
(2003) - Cross My Heart
(2002) - Pyaar Ki Dhun
(2002) - Momentky
(2002) - Mad Dogs
(2002) - Day of the Sirens
(2001) - Ten uprostřed
(2001) - On Wings of Fire
(2001) - Albela
(2000) - Sanam Teri Kasam
(2000) - Perfect World (TV seriál)
(2000) - Doctors (TV seriál)
(2000) - Amatér
(1999) - Holby City (TV seriál)
(1998) - Guru in Seven
(1998) - Dildaara
(1998) - Aunty No.1
(1998) - Achanak
(1997) - Uff! Yeh Mohabbat
(1997) - Udaan
(1997) - Raja Ki Ayegi Barrat
(1997) - Naseeb
(1997) - Mohabbat
(1997) - Mahaanta: The Film
(1997) - Junoon (TV seriál)
(1997) - Judaai
(1997) - Grandpa Chatterjee
(1997) - Ek Phool Teen Kante
(1997) - Deewana Mastana
(1996) - Megha
(1996) - Jaan
(1996) - English Babu Desi Mem
(1996) - Bambai Ka Babu
(1995) - Veergati
(1995) - Vartmaan
(1995) - Trimurti
(1995) - Sometime, Never (TV seriál)
(1995) - Saajan Ki Bahon Mein
(1995) - Prem
(1995) - Param Vir Chakra
(1995) - Kartavya
(1995) - Jai Vikraanta
(1995) - Guddu
(1995) - Gambler
(1995) - Angrakshak
(1994) - Yeh Dillagi
(1994) - Salaami
(1994) - Little Napoleons (TV seriál)
(1994) - Dilwale
(1994) - Common As Muck (TV seriál)
(1994) - Bollywood
(1994) - Baali Umar Ko Salaam
(1993) - 15th August
(1993) - Le Prix d'une femme
(1993) - Ek Hi Raasta
(1993) - Balmaa
(1993) - Aulad Ke Dushman
(1993) - Anmol
(1993) - Aashik Aawara
(1993) - Aaina
(1992) - Suryavanshi
(1992) - Nishchaiy
(1992) - Laat Saab
(1992) - Jai Kaali
(1991) - Yaara Dildara
(1991) - Masala
(1991) - Indrajeet
(1991) - Henna
(1991) - Gunehgar Kaun
(1991) - Ajooba
(1991) - Afsana Pyar Ka
(1990) - Shandaar
(1990) - Pathar Ke Insan
(1990) - Naya Khoon
(1990) - Kishen Kanhaiya
(1990) - Ghar Ho To Aisa
(1990) - Dil
(1990) - After Midnight
(1989) - Ram Lakhan
(1989) - Manika, une vie plus tard
(1989) - ChaalBaaz
(1989) - Hisaab Khoon Ka
(1989) - Eeshwar
(1989) - Daata
(1989) - Aandhiyan
(1988) - Vijay
(1988) - Podvodníci
(1988) - Khoon Bhari Maang
(1988) - Kab Tak Chup Rahungi
(1988) - Just Ask for Diamond
(1988) - Hero Hiralal
(1988) - Hard Cases (TV seriál)
(1988) - Ek Aadmi
(1987) - Partition
(1987) - Khudgarz
(1987) - Jalwa
(1987) - Beyond the Next Mountain
(1987) - Avam
(1987) - Aulad
(1986) - Tamas (TV seriál)
(1986) - Qatl
(1986) - Mohammed's Daughter
(1986) - Kala Dhanda Goray Log
(1985) - Tandoori Nights (TV seriál)
(1985) - Saagar
(1985) - Ram Teri Ganga Maili
(1985) - Phir Aayee Barsat
(1985) - My Beautiful Laundrette
(1985) - Karishma Kudrat Kaa
(1985) - Jaanoo
(1984) - Vzdálené vrcholky hor
(1984) - Vzdálené vrcholky hor (TV seriál)
(1984) - Perla v koruně (TV seriál)
(1984) - Na ostří nože
(1984) - Me and My Girl (TV seriál)
(1984) - Mashaal
(1984) - Cesta do Indie
(1984) - Bhavna
(1984) - Asambhava
(1983) - The Courtesans of Bombay
(1983) - Tržiště
(1983) - Romance
(1983) - Masoom
(1983) - Kissi Se Na Kehna
(1983) - Ek Din Bahu Ka
(1982) - Star
(1982) - Gándhí
(1982) - Aagman
(1981) - Sfinga
(1981) - Chashme Buddoor
(1980) - Staying On
(1980) - Ek Baar Phir
(1979) - Neobvyklé příběhy (TV seriál)
(1979) - Minder (TV seriál)
(1979) - The Last Giraffe
(1978) - Strangers (TV seriál)
(1978) - Rumpole of the Bailey (TV seriál)
(1978) - Hullabaloo Over Georgie and Bonnie's Pictures
(1977) - Šachisté
(1975) - Spiknutí
(1975) - Muž, který chtěl být králem
(1975) - Gangsters (TV seriál)
(1972) - The Regiment (TV seriál)
(1972) - Adam Smith (TV seriál)
(1971) - Jezdci
(1970) - Play for Today (TV seriál)
(1969) - The Guru
(1968) - Strange Report (TV seriál)
(1968) - Stalked
(1967) - Callan (TV seriál)
(1965) - The Troubleshooters (TV seriál)
(1964) - Parable
(1962) - Z Cars (TV seriál)
(1960) - The Creation of Woman
(1960) - Coronation Street (TV seriál)
(1959) - The Sword and the Flute

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.1.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Saeed Jaffrey 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Saeed Jaffrey - herec

se narodil 8.1.1929 ve městě Malerkotla
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Saeed Jaffrey

Dnes se narodili
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Saeed Jaffrey
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
17°44’
 
LunaLuna:
Střelec
20°12’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
0°15’
 
VenušeVenuše:
Ryby
2°18’
 
MarsMars:
Blíženci
23°23’
R
JupiterJupiter:
Býk
0°44’
 
SaturnSaturn:
Střelec
24°33’
 
UranUran:
Beran
3°46’
 
NeptunNeptun:
Panna
1°02’
R
PlutoPluto:
Rak
17°17’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
27°52’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
15°08’
 
CheirónCheirón:
Býk
5°26’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Conaway
(*1950 - 2011) herec

Spojené státy Jeffrey Hunter
(*1926 - 1969) herec

Švýcarsko Umberto Agnelli
(*1934 - 2004) politik

Velká Británie Janet Brown
(*1923 - 2011) britská bavička

Spojené státy Johanna Fiedler
(*1945 - 2011) hudební publicistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »