Sally Field wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sally Field
(Sally Margaret Field)

Pohlaví:
Žena
Narození:
6.11. 1946 - 04:23h
Místo:
Pasadena, Kalifornie
Země:
Věk:
74 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Sally Field - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
6.11.1946 - 04:23  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.11.1946 - 12:23  
US, Pasadena:
34°9' s.š., 118°9' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sally Field 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Sally Field
datum narození 6.11.1946
(herečka, instagram)

Sally Field - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Bandit
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Hello, My Name Is Doris
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr
(2014) - Amazing Spider-Man 2
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The 67th Annual Tony Awards
(2012) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Shirley MacLaine
(2012) - Rite of Passage: The Amazing Spider-Man Reborn
(2012) - Lincoln
(2012) - Amazing Spider-Man
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - The Desert of Forbidden Art
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2008) - The 60th Primetime Emmy Awards
(2008) - Stand Up to Cancer
(2008) - Mezi dvěma kapradinami
(2008) - Little Mermaid, The: Ariel's Beginning
(2007) - The Man who shot Chinatown - Der Kameramann John A. Alonzo
(2007) - The Art of Screenplay Adaptation
(2006) - Dva týdny
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2003) - AFI's 100 Years... 100 Heroes & Villains
(2003) - Pravá blondýnka 2
(2002) - The Court (TV seriál)
(2001) - The 53rd Annual Primetime Emmy Awards
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Řekni, že to tak není
(2000) - Jdi za svým srdcem
(2000) - David Copperfield
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Chladnější klima
(1998) - Celebrity Profile: Danny Glover
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1997) - Američtí režiséři: Sydney Pollack
(1997) - Merry Christmas, George Bailey
(1996) - Thé ou café
(1996) - Oko za oko
(1996) - Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Sama proti osudu (TV seriál)
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - All-Star 25th Birthday: Stars and Street Forever!
(1994) - Očima Forresta Gumpa
(1994) - A Century of Women (TV seriál)
(1994) - A Century of Cinema
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Forrest Gump
(1993) - Neuvěřitelná cesta
(1993) - Mrs. Doubtfire - Táta v sukni
(1992) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1992) - Gomorron
(1992) - Oscar's Greatest Moments
(1991) - Voices that Care
(1991) - Bublifuk
(1991) - Bez dcerky neodejdu
(1990) - Twisted Justice
(1989) - Ocelové magnólie
(1988) - Pointa
(1987) - James Stewart: A Wonderful Life
(1987) - Vzdávám se
(1986) - One Voice (koncert)
(1986) - David Copperfield (TV seriál)
(1985) - Murphyho dobrodružství
(1984) - Místa v srdci
(1982) - Lily for President?
(1982) - The Making of 'Absence of Malice'
(1982) - Polib mě na rozloučenou
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Cestou necestou
(1981) - Bez zlého úmyslu
(1981) - All the Way Home
(1980) - Polda a bandita 2
(1979) - Carol Burnett & Company
(1979) - Po dobrodružství Poseidonu
(1979) - Norma Rae
(1978) - Konec
(1978) - Hooper
(1977) - Smutní hrdinové
(1977) - Polda a bandita
(1976) - Zůstaň hladový
(1976) - Sybil
(1976) - Bridger
(1973) - The Girl with Something Extra (TV seriál)
(1972) - Home for the Holidays
(1971) - Mongo se vrací do města
(1971) - Maybe I'll Come Home in the Spring
(1971) - Marriage: Year One
(1971) - Hitched
(1971) - Alias Smith and Jones (TV seriál)
(1968) - The 20th Annual Primetime Emmy Awards
(1967) - The Flying Nun (TV seriál)
(1967) - Cesta na západ
(1965) - Gidget (TV seriál)

Sally Field - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Sally Field - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.11.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sally Field 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sally Field - herečka

se narodila 6.11.1946 ve městě Pasadena, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sally Field

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Sally Field
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
13°29’
1
 
LunaLuna:
Beran
5°45’
6
 
MerkurMerkur:
Střelec
5°53’
2
 
VenušeVenuše:
Střelec
0°45’
2
R
MarsMars:
Štír
29°49’
2
 
JupiterJupiter:
Štír
9°01’
1
 
SaturnSaturn:
Lev
8°42’
10
 
UranUran:
Blíženci
21°09’
9
R
NeptunNeptun:
Váhy
9°37’
12
 
PlutoPluto:
Lev
13°21’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
13°05’
8
R
Černá LunaLilith:
Střelec
20°31’
3
 
CheirónCheirón:
Váhy
29°28’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
26°48’
8
Domy:
Váhy
19°05’
Beran
19°05’
2:
Štír
17°12’
8:
Býk
17°12’
3:
Střelec
18°11’
9:
Blíženci
18°11’
Kozoroh
21°00’
Rak
21°00’
5:
Vodnář
23°33’
Lev
23°33’
6:
Ryby
23°22’
Panna
23°22’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
5°02’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
24°37’
4


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »