Samantha Bond wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Samantha Bond
(Samantha Jane Bond)

Pohlaví:
Žena
Narození:
27.11. 1961 - 09:00h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
59 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Samantha Bond - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
27.11.1961 - 09:00  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
27.11.1961 - 09:00  
GB, Londýn:
51°31' s.š., 0°8' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Samantha Bond 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Samantha Bond
datum narození 27.11.1961
(herečka, instagram)

Samantha Bond - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Home Fires (TV seriál)
(2012) - Great West End Theatres
(2012) - Playhouse uvádí (TV seriál)
(2011) - London's Burning
(2010) - Daybreak
(2010) - Panství Downton (TV seriál)
(2009) - Slečna Marplová: Proč nepožádali Evanse?
(2009) - Královna (TV seriál)
(2008) - Banda amatérů
(2007) - The Alan Titchmarsh Show
(2007) - Případy inspektora Lynleyho: Prázdnota
(2007) - Fanny Hillová
(2007) - Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
(2007) - Consenting Adults
(2007) - Clapham Junction
(2006) - Dobrodružství Sarah Jane: Invaze Baneů
(2005) - Distant Shores (TV seriál)
(2004) - Vraždy v muzeu (TV seriál)
(2004) - Strings
(2004) - Slepci
(2004) - Ano
(2003) - Canterburské povídky (TV seriál)
(2002) - Judi Dench: A BAFTA Tribute
(2002) - James Bond: A BAFTA Tribute
(2002) - Bondovy dívky jsou věčné
(2002) - Best Ever Bond
(2002) - NCS Manhunt (TV seriál)
(2002) - Dnes neumírej
(2001) - NCS: Manhunt
(2001) - The Hunt
(2001) - The Bombmaker
(2000) - Brand Spanking New Show (TV seriál)
(2000) - The Bookfair Murders
(1999) - Příběh Jamese Bonda
(1999) - Jeden svět nestačí
(1998) - Nobody Does It Better: The Music of James Bond
(1998) - Láska mezi paragrafy
(1997) - James Bond: Shaken and Stirred
(1997) - Highly Classified: The World of 007
(1997) - Zítřek nikdy neumírá
(1997) - The Ruby Ring
(1997) - Mr. White Goes to Westminster
(1997) - Breakout
(1996) - Family Money (TV seriál)
(1996) - Emma
(1995) - Zlaté oko
(1995) - Under the Moon
(1995) - Tears Before Bedtime (TV seriál)
(1995) - Ghosts (TV seriál)
(1992) - Thacker
(1991) - The Black Candle
(1990) - Hercule Poirot: Tajemství levného bytu
(1989) - One Way Out
(1989) - The Ginger Tree (TV seriál)
(1989) - Erik Viking
(1985) - Theatre Night (TV seriál)
(1985) - Slečna Marplová: Ohlášená vražda
(1983) - Mansfield Park (TV seriál)
(1978) - Rumpole of the Bailey (TV seriál)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.11.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Samantha Bond 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Samantha Bond - herečka

se narodila 27.11.1961 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Samantha Bond

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Samantha Bond
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
4°52’
12
 
LunaLuna:
Lev
3°31’
8
 
MerkurMerkur:
Štír
24°23’
11
 
VenušeVenuše:
Štír
20°13’
11
 
MarsMars:
Střelec
9°43’
12
 
JupiterJupiter:
Vodnář
3°30’
2
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
26°06’
1
 
UranUran:
Panna
0°30’
8
 
NeptunNeptun:
Štír
11°54’
10
 
PlutoPluto:
Panna
10°04’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
21°50’
8
R
Černá LunaLilith:
Panna
3°13’
8
 
CheirónCheirón:
Ryby
2°00’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
18°08’
8
Domy:
Střelec
19°30’
Blíženci
19°30’
2:
Vodnář
0°29’
8:
Lev
0°29’
3:
Ryby
17°55’
9:
Panna
17°55’
Beran
22°36’
Váhy
22°36’
5:
Býk
16°00’
Štír
16°00’
6:
Blíženci
3°45’
Střelec
3°45’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
21°03’
11
Slun./Luna:
Váhy
4°12’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »