Scott Wilson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Scott Wilson

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Atlanta, Georgie
Země:
Věk:
80 let
Povolání:
herec

Scott Wilson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.3.1942 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Scott Wilson 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Scott Wilson
datum narození 29.3.1942
(herec, instagram)

Scott Wilson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Damien (TV seriál)
(2016) - B4TM
(2014) - Inside the Walking Dead: Walker University
(2014) - Bosch (TV seriál)
(2011) - Talking Dead
(2011) - Pět žen
(2011) - Mé nové Já (TV seriál)
(2011) - Dorfmanová
(2010) - Strážce pořádku (TV seriál)
(2010) - Radio Free Albemuth
(2010) - Živí mrtví (TV seriál)
(2009) - Comedy Is Pain
(2009) - Saving Grace B. Jones
(2009) - Dům v temnotách
(2009) - Bottleworld
(2007) - Těsně vedle
(2007) - Ten Největší
(2006) - The Sensation of Sight
(2006) - Nezvaný host
(2006) - Mutant
(2006) - Kámoš 3
(2006) - Come Early Morning
(2006) - Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon
(2005) - Junebug
(2003) - Zrůda
(2003) - Poslední samuraj
(2003) - Karen Sisco (TV seriál)
(2002) - Kdo to štěká?
(2002) - Don't Let Go
(2002) - Coastlines
(2001) - Zvíře
(2001) - Pearl Harbor
(2000) - Únosci
(2000) - Na jih od nebe, na západ od pekla
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Kámoš 2
(1999) - Jack Bull
(1999) - The Debtors
(1998) - Puraido: Unmei no toki
(1998) - Není úniku
(1997) - G. I. Jane
(1997) - Brat naszego Boga
(1996) - Kámoš
(1995) - Soul Survivors
(1995) - Soudce Dredd
(1995) - Smrtící láska
(1995) - Mrtvý muž přichází
(1995) - Machři
(1995) - Luční harfa
(1993) - Kost a kůže
(1993) - Geronimo
(1993) - Elvis and the Colonel: The Untold Story
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1991) - Samé štěstí
(1991) - Femme Fatale
(1990) - Vymítač ďábla III
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Mladé pušky II
(1990) - La Cruz de Iberia
(1989) - Fešák Johnny
(1988) - Mrtvý nebo živý
(1988) - Jesse
(1987) - Malone
(1986) - Blue City
(1985) - Pilotův návrat
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1984) - Rok klidného slunce
(1984) - On the Line
(1983) - Správná posádka
(1980) - The Ninth Configuration
(1979) - Nežádoucí
(1976) - The Passover Plot
(1974) - Velký Gatsby
(1973) - Lolly-Madonna XXX
(1972) - Novodobí centurioni
(1971) - Grissomova banda
(1969) - Hájili jsme hrad
(1969) - The Gypsy Moths
(1967) - V žáru noci
(1967) - Chladnokrevně

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.3.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Scott Wilson 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Scott Wilson - herec

se narodil 29.3.1942 ve městě Atlanta, Georgie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Scott Wilson

Dnes se narodili
Francie Josef Laufer
(*1939) zpěvák, herec, textař, moderátor

Spojené státy Hulk Hogan
(*1953) herec, wrestler

Austrálie Chris Hemsworth
(*1983) herec

Česká republika Jan Palach
(*1948) student který obětoval svůj život na protest proti potlačování svobod

Spojené státy Frederick W. Smith
(*1944) zakladatel, předseda a prezident FedEx


Scott Wilson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
8°09’
 
LunaLuna:
Lev
29°40’
 
MerkurMerkur:
Ryby
18°25’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
22°52’
 
MarsMars:
Blíženci
13°11’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
15°33’
 
SaturnSaturn:
Býk
25°16’
 
UranUran:
Býk
27°33’
 
NeptunNeptun:
Panna
28°14’
R
PlutoPluto:
Lev
3°32’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
12°12’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
13°04’
 
CheirónCheirón:
Lev
8°18’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Ewa Farna
(*1993) zpěvačka, skladatelka

Francie François Hollande
(*1954) politik, prezident

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Rakousko Erwin Schrödinger
(*1887) teoretický fyzik, jeden ze zakladatelů kvantové mechaniky

Velká Británie Tyson Fury
(*1988) boxer


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Peter Cushing
(*1913 - 1994) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951 - 2014) herec, komik

Česká republika Ladislav Stroupežnický
(*1850 - 1892) dramatik, prozaik

Spojené státy Jackson Pollock
(*1912 - 1956) malíř

Makedonie Baba Vanga
(*1911 - 1996) bulharská senzibilka, nevidomá věštkyně, morální autorita



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »