Shabana Azmi wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Shabana Azmi

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Porbandar
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herečka

Shabana Azmi - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.9.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Shabana Azmi 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Shabana Azmi
datum narození 18.9.1950
(herečka, instagram)

Shabana Azmi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Black Prince
(2016) - Neerja
(2016) - Chalk N Duster
(2015) - Kalpvriksh
(2015) - Jazbaa
(2015) - Capital (TV seriál)
(2013) - 24 (TV seriál)
(2013) - Matru ki Bijlee ka Mandola
(2012) - Váhavý fundamentalista
(2012) - Midnight's Children
(2011) - Love Breakups Zindagi
(2010) - Báječný život po životě
(2009) - Šťastná náhoda
(2008) - Sorry Bhai!
(2007) - Positive
(2007) - Om Shanti Om
(2007) - Loins of Punjab Presents
(2007) - Líbánky s.r.o.
(2007) - Dus Kahaniyaan
(2006) - Umrao Jaan
(2006) - Banglatown Banquet
(2005) - 15 Park Avenue
(2005) - Kontaminace
(2004) - Koffee with Karan
(2004) - Morning Raga
(2003) - Tehzeeb
(2002) - Shabana
(2002) - Makdee
(2002) - Devi Ahilya Bai
(2001) - Daughters of This Century
(2000) - Hari-Bhari: Fertility
(2000) - Gaja Gamini
(1999) - Godmother
(1998) - Side Streets
(1998) - Earth
(1998) - Bada Din
(1997) - Saaz
(1997) - The Death Sentence: Mrityu Dand
(1996) - Fire
(1994) - Patang
(1994) - In Custody
(1993) - Syn Růžového Pantera
(1992) - Město radosti
(1992) - Immaculate Conception
(1992) - Dharavi
(1992) - Adharm
(1991) - Vnitřní hlas
(1991) - Jhoothi Shaan
(1991) - Fateh
(1991) - Ek Doctor Ki Maut
(1990) - Muqaddar Ka Badshah
(1990) - Disha
(1990) - Amba
(1989) - Sati
(1989) - Rakhwala
(1989) - Picnic
(1989) - Oonch Neech Beech
(1989) - Náhle jednoho dne
(1989) - Main Azaad Hoon
(1988) - Pestonjee
(1988) - La Nuit Bengali
(1988) - Mardon Wali Baat
(1988) - Madame Sousatzká
(1988) - Libaas
(1988) - Ek Aadmi
(1987) - Podstata
(1987) - Itihaas
(1986) - Shart
(1986) - Samay Ki Dhaara
(1986) - Nasihat
(1986) - Genesis
(1986) - Ek Pal
(1986) - Anjuman
(1985) - Ram Tere Kitne Nam
(1985) - Rahi Badal Gaye
(1985) - Khamosh
(1984) - Yaadon Ki Zanjeer
(1984) - Rozvaliny
(1984) - Ram Tera Desh
(1984) - Paar
(1984) - Lorie
(1984) - Kamla
(1984) - Kaamyaab
(1984) - Hum Rahe Na Hum
(1984) - Gangvaa
(1984) - Bhavna
(1984) - Aaj Ka M.L.A. Ram Avtar
(1983) - Tržiště
(1983) - Sweekar Kiya Maine
(1983) - Pyaasi Aankhen
(1983) - Masoom
(1983) - Doosri Dulhan
(1983) - Avtaar
(1982) - Yeh Nazdeekiyan
(1982) - Suraag
(1982) - Raaste Pyar Ke
(1982) - Namkeen
(1982) - Log Kya Kahenge
(1982) - Ashanti
(1982) - Arth
(1982) - Anokha Bandhan
(1981) - Shama
(1981) - Sameera
(1981) - Ek Hi Bhool
(1980) - Yeh Kaisa Insaaf
(1980) - Thodisi Bewafaii
(1980) - Sparsh
(1980) - Jwalamukhi
(1980) - Hum Paanch
(1980) - Ek Baar Kaho
(1980) - Apne Paraye
(1980) - Albert Pinto Ko Gussa Kyon Ata Hai
(1979) - Lahu Ke Do Rang
(1979) - Jeena Yahan
(1979) - Chor Sipahee
(1979) - Bagula Bhagat
(1979) - Amar Deep
(1978) - Toote Khilone
(1978) - Swarg Narak
(1978) - Posedlí
(1978) - Kissa Kursi Ka
(1978) - Khoon Ki Pukaar
(1978) - Devata
(1978) - Atithee
(1977) - Vishwasghaat
(1977) - Šachisté
(1977) - Swami
(1977) - Parvarish
(1977) - Khel Khilari Ka
(1977) - Karm
(1977) - Kanneshwara Rama
(1977) - Jallian Wala Bagh
(1977) - Hira Aur Patthar
(1977) - Ek Hi Raasta
(1977) - Amar Akbar Anthony
(1977) - Adha Din Adhi Raat
(1976) - Shaque
(1976) - Kadambari
(1976) - Fakira
(1975) - Nishaant
(1974) - Sémě
(1974) - Parinay
(1974) - Ishq Ishq Ishq
(1974) - Faslah

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.9.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Shabana Azmi 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Shabana Azmi - herečka

se narodila 18.9.1950 ve městě Porbandar
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Shabana Azmi

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Mitchum
(*1917) herec

Malajsie Michelle Yeoh
(*1962) herečka, tanečnice, Bond Girl (Wai Lin) z 1997

Spojené státy Andy Warhol
(*1928) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Petr Novotný
(*1947) herec, moderátor, bavič

Velká Británie Geri Halliwell
(*1972) zpěvačka


Shabana Azmi
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
25°00’
 
LunaLuna:
Střelec
20°07’
 
MerkurMerkur:
Panna
22°38’
R
VenušeVenuše:
Panna
10°25’
 
MarsMars:
Štír
24°57’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
29°37’
R
SaturnSaturn:
Panna
22°58’
 
UranUran:
Rak
9°09’
 
NeptunNeptun:
Váhy
16°16’
 
PlutoPluto:
Lev
18°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
28°19’
R
Černá LunaLilith:
Býk
27°45’
 
CheirónCheirón:
Střelec
16°19’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy David Duchovny
(*1960) herec

Jižní Afrika Charlize Theron
(*1975) herečka, modelka

Velká Británie Hans Matheson
(*1975) herec, zpěvák, muzikant

Velká Británie Bruce Dickinson
(*1958) herec, zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Sámer Issa
(*1985) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie papež Pavel VI.
(*1897 - 1978) 262. papež

Kuba Fulgencio Batista
(*1901 - 1973) prezident

Německo Theodor Adorno
(*1903 - 1969) německý filosof

Spojené státy Bix Beiderbecke
(*1903 - 1931) americký jazzový kornetista

Velká Británie Robert Cook
(*1946 - 2005) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »