panna

Shabana Azmi
(1977): Adha Din Adhi Raat

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Porbandar
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herečka
Shabana Azmi - Film: Adha Din Adhi Raat
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1977, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1977 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Shabana Azmi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Black Prince
(2016) - Neerja
(2016) - Chalk N Duster
(2015) - Kalpvriksh
(2015) - Jazbaa
(2015) - Capital (TV seriál)
(2013) - 24 (TV seriál)
(2013) - Matru ki Bijlee ka Mandola
(2012) - Váhavý fundamentalista
(2012) - Midnight's Children
(2011) - Love Breakups Zindagi
(2010) - Báječný život po životě
(2009) - Šťastná náhoda
(2008) - Sorry Bhai!
(2007) - Positive
(2007) - Om Shanti Om
(2007) - Loins of Punjab Presents
(2007) - Líbánky s.r.o.
(2007) - Dus Kahaniyaan
(2006) - Umrao Jaan
(2006) - Banglatown Banquet
(2005) - 15 Park Avenue
(2005) - Kontaminace
(2004) - Koffee with Karan
(2004) - Morning Raga
(2003) - Tehzeeb
(2002) - Shabana
(2002) - Makdee
(2002) - Devi Ahilya Bai
(2001) - Daughters of This Century
(2000) - Hari-Bhari: Fertility
(2000) - Gaja Gamini
(1999) - Godmother
(1998) - Side Streets
(1998) - Earth
(1998) - Bada Din
(1997) - Saaz
(1997) - The Death Sentence: Mrityu Dand
(1996) - Fire
(1994) - Patang
(1994) - In Custody
(1993) - Syn Růžového Pantera
(1992) - Město radosti
(1992) - Immaculate Conception
(1992) - Dharavi
(1992) - Adharm
(1991) - Vnitřní hlas
(1991) - Jhoothi Shaan
(1991) - Fateh
(1991) - Ek Doctor Ki Maut
(1990) - Muqaddar Ka Badshah
(1990) - Disha
(1990) - Amba
(1989) - Sati
(1989) - Rakhwala
(1989) - Picnic
(1989) - Oonch Neech Beech
(1989) - Náhle jednoho dne
(1989) - Main Azaad Hoon
(1988) - Pestonjee
(1988) - La Nuit Bengali
(1988) - Mardon Wali Baat
(1988) - Madame Sousatzká
(1988) - Libaas
(1988) - Ek Aadmi
(1987) - Podstata
(1987) - Itihaas
(1986) - Shart
(1986) - Samay Ki Dhaara
(1986) - Nasihat
(1986) - Genesis
(1986) - Ek Pal
(1986) - Anjuman
(1985) - Ram Tere Kitne Nam
(1985) - Rahi Badal Gaye
(1985) - Khamosh
(1984) - Yaadon Ki Zanjeer
(1984) - Rozvaliny
(1984) - Ram Tera Desh
(1984) - Paar
(1984) - Lorie
(1984) - Kamla
(1984) - Kaamyaab
(1984) - Hum Rahe Na Hum
(1984) - Gangvaa
(1984) - Bhavna
(1984) - Aaj Ka M.L.A. Ram Avtar
(1983) - Tržiště
(1983) - Sweekar Kiya Maine
(1983) - Pyaasi Aankhen
(1983) - Masoom
(1983) - Doosri Dulhan
(1983) - Avtaar
(1982) - Yeh Nazdeekiyan
(1982) - Suraag
(1982) - Raaste Pyar Ke
(1982) - Namkeen
(1982) - Log Kya Kahenge
(1982) - Ashanti
(1982) - Arth
(1982) - Anokha Bandhan
(1981) - Shama
(1981) - Sameera
(1981) - Ek Hi Bhool
(1980) - Yeh Kaisa Insaaf
(1980) - Thodisi Bewafaii
(1980) - Sparsh
(1980) - Jwalamukhi
(1980) - Hum Paanch
(1980) - Ek Baar Kaho
(1980) - Apne Paraye
(1980) - Albert Pinto Ko Gussa Kyon Ata Hai
(1979) - Lahu Ke Do Rang
(1979) - Jeena Yahan
(1979) - Chor Sipahee
(1979) - Bagula Bhagat
(1979) - Amar Deep
(1978) - Toote Khilone
(1978) - Swarg Narak
(1978) - Posedlí
(1978) - Kissa Kursi Ka
(1978) - Khoon Ki Pukaar
(1978) - Devata
(1978) - Atithee
(1977) - Vishwasghaat
(1977) - Šachisté
(1977) - Swami
(1977) - Parvarish
(1977) - Khel Khilari Ka
(1977) - Karm
(1977) - Kanneshwara Rama
(1977) - Jallian Wala Bagh
(1977) - Hira Aur Patthar
(1977) - Ek Hi Raasta
(1977) - Amar Akbar Anthony
(1977) - Adha Din Adhi Raat
(1976) - Shaque
(1976) - Kadambari
(1976) - Fakira
(1975) - Nishaant
(1974) - Sémě
(1974) - Parinay
(1974) - Ishq Ishq Ishq
(1974) - Faslah
Spoluherci ve filmu "Adha Din Adhi Raat":
(*1946) Vinod Khanna

(*1935) Prem Chopra



Tranzitní horoskop (1977)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
25°00’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
20°07’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
22°38’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
10°25’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
24°57’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
29°37’
Býk
21°30’
SaturnSaturn:
Panna
22°58’
Lev
15°48’
UranUran:
Rak
9°09’
Štír
10°54’
NeptunNeptun:
Váhy
16°16’
Střelec
14°40’
PlutoPluto:
Lev
18°56’
Váhy
14°07’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
28°19’
Váhy
29°51’
Černá LunaLilith:
Býk
27°45’
Býk
17°29’
CheirónCheirón:
Střelec
16°19’
Beran
27°18’

Dnes se narodili
Spojené státy Bruce Dern
(*1936) herec

Spojené státy Angelina Jolie
(*1975) herečka

Spojené státy Rosalind Russell
(*1907) herečka

Polsko Izabella Scorupco
(*1970) herečka, zpěvačka, fotomodelka

Česká republika Veronika Jeníková
(*1964) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mark Wahlberg
(*1971) herec, model, rapper

Česká republika Jitka Zelenková
(*1950) zpěvačka

Česká republika Markéta Mayerová
(*1967) moderátorka

Itálie Italo Balbo
(*1896) italský letec a velitel tzv. černých košil

Česká republika Stanislav Kostka Neumann
(*1875) básník


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Reinhard Heydrich
(*1904 - 1942) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Německo císař Wilhelm II
(*1859 - 1941) císař

Itálie Giacomo Casanova
(*1725 - 1798) kněz, spisovatel, intrikán, špión a diplomat

Česká republika František Janeček
(*1878 - 1941) konstruktér, zakladatel firmy Jawa

Itálie Massimo Troisi
(*1953 - 1994) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »