Stan Lee wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Stan Lee
(Stanley Martin Lieber)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 95 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, scénárista, vydavatel

Stan Lee - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.12.1922 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Stan Lee 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Stan Lee
datum narození 28.12.1922
(herec, scénárista, vydavatel, instagram)

Stan Lee - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Marvel's Captain America: 75 Heroic Years (TV pořad)
(2016) - Stan Lee's Lucky Man (TV seriál)
(2016) - Deadpool
(2016) - Captain America: Občanská válka
(2015) - Untitled Movie Theater Project
(2015) - Avengers: Age of Ultron
(2015) - Ant-Man
(2015) - Agent Carter (TV seriál)
(2014) - Marvel: 75 Years, From Pulp to Pop!
(2014) - Velká šestka
(2014) - Strážci Galaxie
(2014) - Captain America: Návrat prvního Avengera
(2014) - Amazing Spider-Man 2
(2013) - Superheroes: A Never-Ending Battle (TV seriál)
(2013) - Gahan Wilson: Born Dead, Still Weird
(2013) - Thor: Temný svět
(2013) - Marvel Superhrdinové
(2013) - Jay and Silent Bob's Super Groovy Cartoon Movie
(2013) - Iron Man 3
(2013) - Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
(2013) - Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
(2012) - Fan Wars (TV seriál)
(2012) - Dokonalý Spiderman (TV seriál)
(2012) - Bad Days (TV seriál)
(2012) - Avengers
(2012) - Amazing Spider-Man
(2011) - With Great Power: The Stan Lee Story
(2011) - The Con
(2011) - Comic-Con Episode Four: A Fan's Hope
(2011) - Thor
(2011) - Captain America: První Avenger
(2010) - Superlidé Stana Leeho (TV seriál)
(2010) - Národ Star Treku
(2010) - Team Unicorn (TV seriál)
(2010) - Iron Man 2
(2009) - The Super Hero Squad Show (TV seriál)
(2008) - Větší, silnější, rychlejší
(2008) - Neuvěřitelný Hulk
(2008) - Iron Man
(2007) - Moebius Redux: A Life in Pictures
(2007) - Teorie velkého třesku (TV seriál)
(2007) - Spider-Man 3
(2007) - Fantastická čtyřka: Silver Surfer
(2007) - The Condor
(2006) - Svět hledá superhrdinu!
(2006) - X-Men: Poslední vzdor
(2006) - Hrdinové (TV seriál)
(2005) - Make Your Own Damn Movie!
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - Fantastická čtyřka
(2005) - Conflict
(2004) - 8 Arms to Hold You
(2004) - Making the Amazing
(2004) - Interwoven: the Women of Spider-Man
(2004) - Hero in Crisis
(2004) - Cinemaker
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Spider-Man 2
(2004) - Comic Book: The Movie
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - The Uncanny Suspects
(2003) - The Men Without Fear: Creating 'Daredevil'
(2003) - Daredevil: From the Comic to the Big Screen
(2003) - Comic Book Superheroes Unmasked
(2003) - Spiderman (TV seriál)
(2003) - Hulk
(2003) - Daredevil
(2002) - Spider-Man: The Mythology of the 21st Century
(2002) - Říše pavouků
(2002) - Filmoví mutanti Stana Leeho
(2002) - De Superman à Spider-Man: L'aventure des super-héros
(2002) - Spider-Man
(2000) - X-Men
(2000) - Toxický mstitel 4: Masakr ve městě
(2000) - The Seventh Portal (TV seriál)
(2000) - The Adventures of Cinderella's Daughter
(1995) - MADtv
(1995) - Flákači
(1994) - Jugular Wine: A Vampire Odyssey
(1994) - The Fantastic Four (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - The Troma System
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1990) - Ambulance
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Pryde of the X-Men
(1989) - Proces s neuvěřitelným Hulkem
(1988) - Comic Book Confidential
(1984) - Muppet Babies (TV seriál)
(1982) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1981) - Spider-Man and His Amazing Friends (TV seriál)
(1973) - L'An 01

Stan Lee - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Stan Lee - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.12.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Stan Lee 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Stan Lee - herec, scénárista, vydavatel

se narodil 28.12.1922 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Stan Lee

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Stan Lee
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
5°59’
 
LunaLuna:
Býk
0°23’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
18°17’
 
VenušeVenuše:
Štír
27°32’
 
MarsMars:
Ryby
12°27’
 
JupiterJupiter:
Štír
12°38’
 
SaturnSaturn:
Váhy
19°11’
 
UranUran:
Ryby
10°18’
 
NeptunNeptun:
Lev
17°48’
R
PlutoPluto:
Rak
10°14’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
24°31’
R
Černá LunaLilith:
Beran
9°43’
 
CheirónCheirón:
Beran
12°58’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »