Talia Balsam wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Talia Balsam

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
herečka

Talia Balsam - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
5.3.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Talia Balsam 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Talia Balsam
datum narození 5.3.1959
(herečka, instagram)

Talia Balsam - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Little Men
(2015) - Don't Worry Baby
(2015) - Dívka z románu
(2015) - Divorce (TV seriál)
(2011) - Ve jménu vlasti (TV seriál)
(2011) - Return
(2011) - Hlavně nezávazně
(2010) - Treme (TV seriál)
(2010) - Odsouzení
(2010) - Choose
(2009) - FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
(2008) - Bláznovství
(2007) - Wainy Days (TV seriál)
(2007) - The Cake Eaters
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - Všichni královi muži
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2005) - Malý Manhattan
(2005) - Into the Fire
(2003) - K Street (TV seriál)
(2002) - Emmetův cíl
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2000) - The $treet (TV seriál)
(1999) - Valerie Flake
(1999) - Třetí hlídka (TV seriál)
(1998) - Loď lásky (TV seriál)
(1998) - Doktoři z L. A. (TV seriál)
(1997) - Nothing Sacred (TV seriál)
(1997) - Camp Stories
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Předčasné vydání (TV seriál)
(1995) - Skoro dokonalá (TV seriál)
(1995) - Shame II: The Secret
(1995) - Můj nápadník je vrah
(1994) - Společník
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - The Larry Sanders Show
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1991) - The Walter Ego
(1991) - Stat (TV seriál)
(1991) - Sins of the Mother
(1991) - Past Imperfect
(1991) - Killer Instinct
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1989) - Trust Me
(1989) - Life Goes On (TV seriál)
(1988) - Tales from the Hollywood Hills: Golden Land
(1987) - thirtysomething (TV seriál)
(1987) - Soukromé vyšetřování
(1987) - The Ladies
(1987) - The Kindred
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1987) - In the Mood
(1987) - Četa v akci (TV seriál)
(1986) - The Supernaturals
(1986) - Crawlspace
(1985) - Jsem už dospělý
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Punky Brewster (TV seriál)
(1984) - Nadia
(1984) - Kazatel a žák
(1984) - Calamity Jane
(1983) - Příběhy z temnot (TV seriál)
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Kent State
(1981) - Crazy Times
(1980) - When the Whistle Blows (TV seriál)
(1980) - OHMS
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1979) - Survival of Dana
(1979) - Sunnyside
(1979) - Archie Bunker's Place (TV seriál)
(1978) - The Millionaire
(1978) - Taxi (TV seriál)
(1978) - Stickin' Together
(1978) - The Runaways (TV seriál)
(1978) - The Initiation of Sarah
(1978) - Fast Lane Blues
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1977) - Rosetti and Ryan (TV seriál)
(1977) - Alexander: The Other Side of Dawn
(1974) - Happy Days (TV seriál)
Talia Balsam - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.3.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Talia Balsam 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Talia Balsam - herečka

se narodila 5.3.1959 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Talia Balsam

Dnes se narodili
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Talia Balsam
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
14°10’
 
LunaLuna:
Kozoroh
27°04’
 
MerkurMerkur:
Beran
0°00’
 
VenušeVenuše:
Beran
11°09’
 
MarsMars:
Blíženci
10°46’
 
JupiterJupiter:
Střelec
1°42’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°38’
 
UranUran:
Lev
13°05’
R
NeptunNeptun:
Štír
6°46’
R
PlutoPluto:
Panna
2°41’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
14°41’
R
Černá LunaLilith:
Býk
12°00’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
24°09’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Pomeje
(*1964 - 2019) herec

Česká republika Arnošt Lustig
(*1926 - 2011) spisovatel, publicista

Ukrajina Levi Eshkol
(*1895 - 1969) třetí izraelský premiér

Rakousko Ferdinand Schubert
(*1794 - 1859) skladatel, brat Franze Schuberta

Francie Marie-Claire Alain
(*1926 - 2013) francouzská varhanice



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »