Terence Hill wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Terence Hill
(Mario Girotti)

Pohlaví:
Muž
Narození:
29.3. 1939 - 15:05h
Místo:
Benátky
Země:
Věk:
81 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, komik, scénárista, režisér

Terence Hill - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gauquelin (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
29.3.1939 - 15:05  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
29.3.1939 - 14:05  
IT, Benátky:
45°27' s.š., 12°21' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Terence Hill 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Terence Hill
datum narození 29.3.1939
(herec, komik, scénárista, režisér, instagram)

Terence Hill - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Bud's Best - Die Welt des Bud Spencer
(2011) - Un passo dal cielo (TV seriál)
(2009) - Střelec
(2009) - Smutný jezdec
(2009) - Nejlepší vyhrává
(2006) - Muž, který snil s orly
(2000) - Klaus Kinski - Ich bin kein Schauspieler
(2000) - Don Matteo (TV seriál)
(1997) - Virtuální zbraň
(1994) - Průseráři
(1991) - Lucky Luke 2
(1991) - Lucky Luke
(1991) - Lucky Luke (TV seriál)
(1987) - Dobrodruh
(1985) - Superpolicajti z Miami
(1984) - Dvojníci
(1983) - Jdi na to
(1983) - Don Camillo
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Kdo najde přítele, najde poklad
(1980) - Superpolda
(1979) - Hroši v Africe
(1978) - Sudá a lichá
(1978) - Org
(1977) - Pochoduj nebo zemři
(1977) - Pan Bilión
(1977) - Dva výtečníci
(1975) - Chytrák a dva společníci
(1974) - Jestli se rozzlobíme, budeme zlí
(1974) - Dva misionáři
(1973) - Mé jméno je Nikdo
(1972) - Pravda a lež
(1972) - Podivné dědictví
(1972) - Malý unavený Joe
(1972) - Dva machři mezi nebem a peklem
(1971) - Pomsta Černého korzára
(1970) - Pravá a levá ruka ďábla
(1970) - Mstitel Trinity
(1969) - Boot Hill
(1969) - Blázni ve válce
(1969) - Barbagia
(1968) - Trumfové eso
(1968) - Ať žije Django!
(1967) - Die Nibelungen, Teil 2: Kriemhilds Rache
(1967) - Malá Rita
(1967) - Io non protesto, io amo
(1967) - Bůh odpouští, já ne!
(1966) - Die Nibelungen, Teil 1: Siegfried
(1965) - Výstřely v tříčtvrtečním taktu
(1965) - Ruf der Wälder
(1965) - Petrolejový princ
(1965) - Old Surehand
(1965) - Duell vor Sonnenuntergang
(1964) - Vinnetou - Rudý gentleman
(1964) - Mezi supy
(1963) - Nejkratší den
(1963) - Gepard
(1962) - Il Dominatore dei sette mari
(1961) - Pecado de amor
(1961) - Les mille et une nuits
(1960) - Militare e mezzo, Un
(1960) - Juke box urli d'amore
(1960) - Giuseppe venduto dai fratelli
(1960) - Cartagine in fiamme
(1959) - Spavaldi e innamorati
(1959) - Primo amore
(1959) - Il Padrone delle ferriere
(1959) - Cerasella
(1959) - Annibale
(1958) - La Spada e la croce
(1958) - Anna di Brooklyn
(1957) - Velká modrá cesta
(1957) - Lazzarella
(1957) - Guaglione
(1956) - Mamma sconosciuta
(1955) - Zamilovaní
(1955) - La Vena d'oro
(1954) - Vacanze col gangster
(1954) - Divisione Folgore
(1953) - Villa Borghese
(1953) - Il Viale della speranza
(1953) - La voce del silenzio
(1953) - L'Età dell'amore
(1953) - La Conciencia acusa

Terence Hill - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.3.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Terence Hill 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Terence Hill - herec, komik, scénárista, režisér

se narodil 29.3.1939 ve městě Benátky
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Terence Hill

Dnes se narodili
Velká Británie Bob Hope
(*1903) herec

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917) 35. prezident usa

Spojené státy Danny Elfman
(*1953) hudební skladatel

Velká Británie Rupert Everett
(*1959) herec, zpěvák, model

Česká republika Věra Plívová-Šimková
(*1934) režisérka


Terence Hill
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
7°59’
8
 
LunaLuna:
Rak
22°08’
11
 
MerkurMerkur:
Beran
16°04’
8
R
VenušeVenuše:
Vodnář
27°54’
6
 
MarsMars:
Kozoroh
4°34’
5
 
JupiterJupiter:
Ryby
20°34’
7
 
SaturnSaturn:
Beran
19°20’
9
 
UranUran:
Býk
15°35’
9
 
NeptunNeptun:
Panna
21°31’
2
R
PlutoPluto:
Rak
29°15’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
10°14’
3
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
10°59’
6
 
CheirónCheirón:
Rak
4°22’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
13°45’
4
Domy:
Lev
29°36’
Vodnář
29°36’
2:
Panna
21°18’
8:
Ryby
21°18’
3:
Váhy
18°37’
9:
Beran
18°37’
Štír
22°05’
Býk
22°05’
5:
Střelec
28°31’
Blíženci
28°31’
6:
Vodnář
1°42’
Lev
1°42’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
10°51’
11
Slun./Luna:
Blíženci
0°03’
10


Zítra slaví narozeniny
Švédsko Marie Fredriksson
(*1958) zpěvačka Roxette

Spojené státy Irving Thalberg
(*1899) filmový producent, magnát

Česká republika Bořek Slezáček
(*1967) herec, hudebník, moderátor

Rusko Michail Alexandrovič Bakunin
(*1814) ruský revolucionář

Spojené státy Idina Menzel
(*1971) herečka, zpěvačka, skladatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Dennis Hopper
(*1936 - 2010) herec

Spojené státy John Barrymore
(*1882 - 1942) herec

Kanada Mary Pickford
(*1892 - 1979) herečka, režisérka

Česká republika Vladimír Menšík
(*1929 - 1988) herec, moderátor, bavič, lid. vypravěč

Rakousko Romy Schneider
(*1938 - 1982) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »