Terry Moore wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Terry Moore
(Helen Luella Koford)

Pohlaví:
Žena
Narození:
7.1. 1929 - 14:15h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Terry Moore - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
7.1.1929 - 14:15  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
7.1.1929 - 22:15  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Terry Moore 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Terry Moore
datum narození 7.1.1929
(herec, instagram)

Terry Moore - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Extra
(2016) - Aimy in a Cage
(2015) - Tab Hunter Confidential
(2014) - Actor? A Documentary
(2014) - Temný případ (TV seriál)
(2012) - Margarine Wars
(2010) - Dewitt & Maria
(2008) - Old Skool with Terry and Gita
(2008) - Tyrone Power: Prince of Fox
(2007) - The Still Life
(2006) - Frankie Laine: An American Dreamer
(2006) - Sweet Deadly Dreams
(2006) - Kill Your Darlings
(2005) - Buzz
(2004) - The Passions of Howard Hughes
(2000) - Howard Hughes: His Women and His Movies
(2000) - Hollywood Remembers Lee Marvin
(2000) - Stageghost
(1999) - Poslední plavba
(1998) - Velký Joe
(1998) - Další šance
(1995) - American Southern
(1991) - Marilyn and Me
(1989) - Oklamaný
(1989) - Holky na obzoru
(1989) - Beverly Hills Brats
(1989) - American Boyfriends
(1988) - Father's Day
(1987) - W.A.R.: Women Against Rape
(1985) - True Confessions (TV seriál)
(1985) - Hellhole
(1982) - Double Exposure
(1978) - Death Dimension
(1977) - Paesano: A Voice in the Night
(1976) - Smash-Up on Interstate 5
(1972) - The Daredevil
(1970) - Quarantined
(1967) - A Man Called Dagger
(1966) - Waco
(1965) - Town Tamer
(1965) - City of Fear
(1965) - Black Spurs
(1962) - Empire (TV seriál)
(1960) - Why Must I Die?
(1960) - Platinum High School
(1959) - Nedozírný vliv
(1959) - A Private's Affair
(1957) - Peyton Place
(1957) - Bernardine
(1956) - Between Heaven and Hell
(1955) - Shack Out on 101
(1955) - Portrait of Alison
(1955) - Daddy Long Legs
(1953) - Muž na laně
(1953) - King of the Khyber Rifles
(1953) - Beneath the 12-Mile Reef
(1952) - Vrať se, Sábinko
(1951) - Two of a Kind
(1951) - The Barefoot Mailman
(1951) - Sunny Side of the Street
(1950) - Vánoční přání
(1950) - He's a Cockeyed Wonder
(1950) - Gambling House
(1949) - Mighty Joe Young
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Summer Holiday
(1948) - The Return of October
(1947) - The Devil on Wheels
(1947) - Heartaches
(1946) - Shadowed
(1945) - Son of Lassie
(1944) - Sweet and Low-Down
(1944) - Plynové lampy
(1944) - Když jsi odešel
(1943) - True to Life
(1942) - Moje dívka Sally
(1942) - Čáry máry nebožtík
(1940) - Maryland
Terry Moore - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1924) Glenn Davis - manžel
(*1905) Howard Hughes - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1931) Tab Hunter
(*1931) James Dean
(*1925) Tony Curtis
(*1925) Rock Hudson
(*1930) Robert Wagner
(*1928) Laurence Harvey
(*1916) Kirk Douglas
(*1927) Johnnie Ray
(*1930) Robert Evans
(*1925) Hugh O'Brian
(*1924) Scott Brady

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.1.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Terry Moore 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Terry Moore - herec

se narodila 7.1.1929 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Terry Moore

Dnes se narodili
Česká republika Nina Divíšková
(*1936) herečka

Spojené státy Bill Cosby
(*1937) herec, komik

Česká republika Jan Němec
(*1936) režisér, scénárista, pedagog FAMU

Velká Británie Anna Friel
(*1976) herečka

Česká republika Eva Brettschneiderová-Machourková
(*1964) herečka, dramaturgyně, psycholožka, moderátorka AZ-kvízu a pořadů pro děti Oáza a Hip hap hop


Terry Moore
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
17°09’
8
 
LunaLuna:
Střelec
13°26’
7
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
29°19’
9
 
VenušeVenuše:
Ryby
1°38’
10
 
MarsMars:
Blíženci
23°32’
1
R
JupiterJupiter:
Býk
0°43’
12
 
SaturnSaturn:
Střelec
24°29’
7
 
UranUran:
Beran
3°45’
11
 
NeptunNeptun:
Panna
1°03’
4
R
PlutoPluto:
Rak
17°18’
2
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
27°53’
12
R
Černá LunaLilith:
Střelec
15°04’
7
 
CheirónCheirón:
Býk
5°26’
12
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
6°12’
12
Domy:
Blíženci
9°56’
Střelec
9°56’
2:
Rak
3°30’
8:
Kozoroh
3°30’
3:
Rak
25°32’
9:
Kozoroh
25°32’
Lev
20°04’
Vodnář
20°04’
5:
Panna
20°56’
Ryby
20°56’
6:
Váhy
29°47’
Beran
29°47’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
15°00’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
0°18’
7


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Cheech Marin
(*1946) herec, komik

Spojené státy Harrison Ford
(*1942) herec

Česká republika Simona Chytrová
(*1962) herečka, politička, výtvarnice kostýmů

Česká republika Zdena Hadrbolcová
(*1937) herečka

Česká republika Tatiana Vilhelmová
(*1978) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alfred Dreyfus
(*1859 - 1935) francouzský důstojník, křivě obviněný a odsouzený za velezradu

Česká republika Tomáš Baťa
(*1876 - 1932) zakladatel společnosti Baťa

Spojené státy Kelly Preston
(*1962 - 2020) herečka, bývalá modelka

Itálie Pietro Buscaglia
(*1911 - 1997) fotbalista

Francie Francois Furet
(*1927 - 1997) francouzský historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »