Tim Reid wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tim Reid

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Norfolk, Virginie
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec, režisér

Tim Reid - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.12.1944 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tim Reid 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Tim Reid
datum narození 19.12.1944
(herec, režisér, instagram)

Tim Reid - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Tri
(2015) - Limitless (TV seriál)
(2012) - The Soul Man (TV seriál)
(2010) - Treme (TV seriál)
(2008) - The Bonnie Hunt Show
(2005) - On the One
(2005) - Čítárna
(2004) - Macked, Hammered, Slaughtered and Shafted
(2003) - Richard Pryor: The E! True Hollywood Story
(2003) - CBS at 75
(2003) - Jedno přání
(2003) - For Real
(2002) - Inside TV Land: African Americans in Television
(2002) - Mu Sa Do
(2000) - Alley Cats Strike
(1999) - Intimate Portrait: Pam Grier
(1999) - Intimate Portrait: Loni Anderson
(1998) - Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
(1998) - Linc's (TV seriál)
(1995) - Simon & Simon: In Trouble Again
(1995) - Out-of-Sync
(1995) - The Bonnie Hunt Show (TV seriál)
(1994) - Sister, Sister (TV seriál)
(1994) - Race to Freedom: The Underground Railroad
(1993) - Say a Little Prayer
(1992) - Color Adjustment
(1992) - You Must Remember This
(1992) - Mastergate
(1992) - Just Deserts
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - To
(1990) - Perry Mason: Případ umlčené zpěvačky
(1990) - Čtvrtá válka
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Snoops (TV seriál)
(1989) - Smrtící rána
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - The Saint in Manhattan
(1987) - Frank's Place (TV seriál)
(1984) - Battle of the Network Stars XVII
(1983) - Motown 25: Yesterday, Today, Forever
(1982) - Ebony/Jet Showcase
(1982) - Teachers Only (TV seriál)
(1981) - Battle of the Network Stars XI
(1981) - Battle of the Network Stars X
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1980) - The Alan Thicke Show
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1979) - You Can't Take It with You
(1978) - Battle of the Network Stars V
(1978) - WKRP in Cincinnati (TV seriál)
(1978) - Little Lulu
(1977) - The Richard Pryor Show
(1977) - The Marilyn McCoo and Billy Davis, Jr. Show (TV seriál)
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Easy Does It... Starring Frankie Avalon

Tim Reid - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.12.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tim Reid 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tim Reid - herec, režisér

se narodil 19.12.1944 ve městě Norfolk, Virginie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tim Reid

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Tim Reid
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
27°29’
 
LunaLuna:
Vodnář
16°15’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
5°46’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
9°51’
 
MarsMars:
Střelec
17°12’
 
JupiterJupiter:
Panna
26°37’
 
SaturnSaturn:
Rak
8°05’
R
UranUran:
Blíženci
10°26’
R
NeptunNeptun:
Váhy
6°19’
 
PlutoPluto:
Lev
9°56’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
19°27’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
3°57’
 
CheirónCheirón:
Váhy
2°34’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Ludwig Prandtl
(*1875 - 1953) fyzik

Francie Paul Signac
(*1863 - 1935) francouzský malíř, představitel neoimpresionismu

Česká republika Alexandr Postler st.
(*1937 - 1996) herec

Spojené státy Paul Anderson
(*1932 - 1994) americký vzpěrač

Itálie Alberto Bertuccelli
(*1924 - 2002) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »