Tom Towles wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tom Towles

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
† 65 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Tom Towles - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.3.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tom Towles 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Tom Towles
datum narození 20.3.1950
(herec, instagram)

Tom Towles - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Michael Lives: The Making of 'Halloween'
(2008) - Blood on the Highway
(2007) - Home Sick
(2007) - Halloween
(2007) - Grindhouse: Werewolf Women of the S.S.
(2006) - Miami Vice
(2005) - 30 Days in Hell: The Making of 'The Devil's Rejects'
(2005) - Vyvrženci pekla
(2003) - Dům tisíce mrtvol
(2002) - Push, Nevada (TV seriál)
(2002) - Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
(2002) - Návštěvník
(2002) - Firefly (TV seriál)
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2000) - More Dogs Than Bones
(2000) - Malcolm v nesnázích (TV seriál)
(1999) - Lansky
(1998) - Proroctví
(1998) - Maximum Bob (TV seriál)
(1998) - Dr. Dolittle
(1997) - Za branami pekla
(1997) - Night of the Lawyers
(1997) - Bojovníci
(1996) - Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
(1996) - Skála
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Propast
(1996) - Muž bez Boha
(1996) - Modrý Pacifik (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1995) - Virtuální realita (TV seriál)
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Girls in Prison
(1993) - Vzteklej pes a Glorie
(1993) - Věc cti
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Bakersfield P.D. (TV seriál)
(1992) - Pevnost
(1992) - Mann & Machine (TV seriál)
(1991) - Jáma a kyvadlo
(1991) - Borrower - Oběti bez hlav
(1990) - Noc oživlých mrtvol
(1990) - Chlapi neutíkají
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1987) - Sable (TV seriál)
(1987) - High Mountain Rangers
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Henry: Portrét masového vraha
(1985) - Pink Nights
(1975) - Psí odpoledne

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.3.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tom Towles 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tom Towles - herec

se narodil 20.3.1950 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tom Towles

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Tom Towles
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
29°18’
 
LunaLuna:
Beran
19°50’
 
MerkurMerkur:
Ryby
22°01’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
15°15’
 
MarsMars:
Váhy
3°05’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
24°46’
 
SaturnSaturn:
Panna
15°00’
R
UranUran:
Rak
0°59’
 
NeptunNeptun:
Váhy
16°26’
R
PlutoPluto:
Lev
16°06’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
7°57’
R
Černá LunaLilith:
Býk
7°29’
 
CheirónCheirón:
Střelec
21°36’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Ludwig Prandtl
(*1875 - 1953) fyzik

Francie Paul Signac
(*1863 - 1935) francouzský malíř, představitel neoimpresionismu

Česká republika Alexandr Postler st.
(*1937 - 1996) herec

Spojené státy Paul Anderson
(*1932 - 1994) americký vzpěrač

Itálie Alberto Bertuccelli
(*1924 - 2002) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »