Tomasz Sapryk wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tomasz Sapryk

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Varšava
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herec

Tomasz Sapryk - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.11.1966 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tomasz Sapryk 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Tomasz Sapryk
datum narození 17.11.1966
(herec, instagram)

Tomasz Sapryk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Wołyń
(2015) - Warsaw by Night
(2015) - Prokurator (TV seriál)
(2015) - Nie rób scen (TV seriál)
(2015) - Chemo
(2014) - U strážnýho anděla
(2013) - Gabriel
(2012) - Sztos 2
(2012) - Supermarket
(2011) - Jmenuji se Ki
(2011) - Aida (TV seriál)
(2010) - Weekend
(2010) - Śniadanie do łóżka
(2010) - Nie ten czlowiek
(2010) - Ciacho
(2009) - Nigdy nie mów nigdy
(2008) - Rozmowy nocą
(2007) - Ryś
(2007) - Miłość w przejściu podziemnym
(2007) - Fígle
(2007) - Cztery poziomo (TV seriál)
(2006) - Wszyscy jesteśmy Chrystusami
(2006) - Przybyli ułani...
(2006) - Palimpsest
(2006) - Ja wam pokażę!
(2006) - Co słonko widziało
(2005) - Wiedzmy (TV seriál)
(2005) - Lawstorant
(2005) - Kochankowie z Marony
(2004) - Svatba
(2003) - Superprodukcja
(2003) - Show
(2003) - Magiczne drzewo (TV seriál)
(2003) - Czego sie boja faceci, czyli seks w mniejszym miescie (TV seriál)
(2002) - Where Eskimos Live
(2002) - Teorie relativity
(2002) - Sfora (TV seriál)
(2002) - Kariera Nikosia Dyzmy
(2002) - Den cvoka
(2001) - Zaklínač
(2001) - Stacja
(2001) - Poranek kojota
(2001) - Pieniądze to nie wszystko
(2001) - Marzenia do spełnienia (TV seriál)
(2000) - Operacja Koza
(2000) - Plebania (TV seriál)
(1999) - Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
(1999) - Na dobre i na złe (TV seriál)
(1998) - Kochaj i rób co chcesz
(1996) - Wirus
(1995) - Nic smiesznego
(1993) - Únos Agáty
(1993) - Pora na czarownice
(1992) - Naprawdę krótki film o miłości, zabijaniu i jeszcze jednym przykazaniu
(1992) - Aby do switu... (TV seriál)
(1991) - Odjazd
(1990) - Mow mi Rockefeller

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.11.1966 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tomasz Sapryk 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tomasz Sapryk - herec

se narodil 17.11.1966 ve městě Varšava
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tomasz Sapryk

Dnes se narodili
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Tomasz Sapryk
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
24°41’
 
LunaLuna:
Kozoroh
26°17’
 
MerkurMerkur:
Štír
24°35’
R
VenušeVenuše:
Štír
26°48’
 
MarsMars:
Panna
20°53’
 
JupiterJupiter:
Lev
4°27’
 
SaturnSaturn:
Ryby
22°59’
R
UranUran:
Panna
23°35’
 
NeptunNeptun:
Štír
22°00’
 
PlutoPluto:
Panna
20°17’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
15°40’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
25°42’
 
CheirónCheirón:
Ryby
21°47’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
0xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Astin
(*1971) herec, režisér

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949) herečka

Francie Jean Todt
(*1946) jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari


Česká republika Pavel Dostál
(*1943) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Alois Mrštík
(*1861 - 1925) spisovatel a dramatik

Česká republika Ivan Jonák
(*1956 - 2016) podnikatel, odsouzený zločinec

Francie Jacques Benoist-Mechin
(*1901 - 1983) politik

Velká Británie Michael Colvin
(*1932 - 2000) politik

Spojené státy Tony Conigliaro
(*1945 - 1990) baseballista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »