Toširó Mifune wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Toširó Mifune
(Sanchuan Minlang)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Čching-tao
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
24.12.1997 (Příčina: Rakovina, Slinivka)
Povolání:
herec

Toširó Mifune (Toshirô Mifune) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.4.1920 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Toširó Mifune 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Toširó Mifune
datum narození 1.4.1920
(herec, instagram)

Toširó Mifune - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Mifune: Last Samurai
(2000) - Hollywood Remembers Lee Marvin
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1995) - Fukai kawa
(1994) - Picture Bride
(1992) - Stín vlka
(1991) - Šogun Mayeda
(1991) - Sutoroberi Road
(1989) - Sen no Rikyu
(1989) - Haru kuru oni
(1988) - CF gâru
(1987) - Taketori monogatari
(1987) - Sicilian Connection
(1987) - Otoko wa tsurai yo: Shiretoko bojo
(1986) - Genkai tsurezure-bushi
(1985) - Seijo densetsu
(1984) - Umitsubame Joe no kiseki
(1984) - Natsu no deai
(1984) - Moetechiru hono no kenshi Okita Sohji
(1983) - Umi yukaba
(1983) - Suronin makyosashodani no himitsu
(1983) - Suronin makaritoru dai yonbu sarumo jigoku nokorumo jigoku
(1983) - Suronin makaritoru dai gobu namida ni kieru mikka gokuraku
(1983) - Makyo sessho-tani no himitsu
(1983) - Jinsei gekijo
(1983) - Bitva u Cušimy
(1982) - Vyzvání k souboji
(1982) - Suronin makaritoru dai sanbu chikemuri no yado
(1982) - Suronin makaritoru dai nibu akatsuki no shito
(1982) - Shingo juban shobu dai sanbu ai ni iki-ken ni ikiru seishun
(1982) - Shingo juban shobu dai nibu
(1982) - Shiawase no kiiroi hankachi
(1982) - Seiha
(1981) - The 32nd Annual Primetime Emmy Awards
(1981) - Suronin makaritoru
(1981) - Shingo juban shobu dai ichibu
(1981) - Ostří Bushidova meče
(1981) - Musumeyo! Ai to namida no tsubasa de tobe
(1981) - Kyukei no koya
(1981) - Inchon
(1980) - Zajatec japonských ostrovů
(1980) - Šogun (TV seriál)
(1980) - Port Arthur
(1979) - 1941
(1979) - Zimní zabíjení
(1979) - Kindaichi Kosuke no boken
(1978) - Tono Eijirô no Mito Kômon
(1978) - Spiknutí klanu Jagjú
(1978) - Ogin-sama
(1978) - Nihon no don: kanketsuhen
(1978) - Inubue
(1978) - Ako-Jo danzetsu
(1977) - Otoko no shiken
(1977) - Nippon no Don: Yabohen
(1977) - Ningen no shômei
(1976) - Bitva o Midway
(1975) - Paper Tiger
(1972) - Koya no so ronin (TV seriál)
(1971) - Rivalové pod rudým sluncem
(1971) - Dai Chûshingura (TV seriál)
(1970) - Zatôichi to Yôjinbô
(1970) - Machibuse
(1970) - Gekido no showashi 'Gunbatsu'
(1970) - Bakumatsu
(1970) - Aru heishi no kake
(1969) - Shinsengumi
(1969) - Rudá Hříva
(1969) - Nihonkai daikaisen
(1969) - Furin kazan
(1969) - Eiko e no 5,000 kiro
(1968) - Rengo kantai shirei chôkan: Yamamoto Isoroku
(1968) - Peklo v Pacifiku
(1968) - Chikadoo no taiyoo made
(1968) - Gion matsuri
(1967) - Vzpoura
(1967) - Nihon no ichiban nagai hi
(1966) - Grand Prix: Challenge of the Champions
(1966) - Zběsilost
(1966) - Kiganjô no bôken
(1966) - Grand Prix
(1966) - Doto ichiman kairi
(1966) - Abare Goemon
(1965) - Taiheiyo kiseki no sakusen: Kisuka
(1965) - Sugata Sanshiro
(1965) - Samuraj
(1965) - Rudovous
(1965) - Chi to suna
(1964) - Shikonmado - Dai tatsumaki
(1963) - Nebe a peklo
(1963) - Křídla nad Tichým oceánem
(1963) - Gojuman-nin no isan
(1963) - Dai tozoku
(1962) - Zoku shachô yôkôki
(1962) - Odvážní mužové
(1962) - Chushingura - Hana no maki yuki no maki
(1962) - Doburoku no Tatsu
(1961) - Zoku sararîman Chushingura
(1961) - Tělesná stráž
(1961) - Osaka jo monogatari
(1961) - Gen to Fudo-Myo
(1961) - Důležitý muž
(1960) - Zlý chlap spí dobře
(1960) - Sarariiman Chushingura
(1960) - Otoko tai otoko
(1960) - Kunisada Chuji
(1960) - Hawai Middouei daikaikusen: Taiheiyo no arashi
(1960) - Ankokugai no taiketsu
(1959) - Sengoku gunto-den
(1959) - Nippon tanjo
(1959) - Dokuritsu gurentai
(1959) - Aru kengo no shogai
(1959) - Ankokugai no kaoyaku
(1958) - Yajikita dochu sugoroku
(1958) - Yagyu bugeicho - Ninjitsu
(1958) - Tři zločinci ve skryté pevnosti
(1958) - Tokyo no kyujitsu
(1958) - Muhomatsu no issho
(1958) - Kekkon no subete
(1958) - Jinsei gekijô - Seishun hen
(1957) - Yagyu bugeicho
(1957) - Shitamachi
(1957) - Na dně
(1957) - Krvavý trůn
(1957) - Kono futari ni sachi are
(1957) - Kiken na eiyu
(1957) - Arashi no naka no otoko
(1956) - Tsuma no kokoro
(1956) - Shujinsen
(1956) - Samurai 3
(1956) - Narazu-mono
(1956) - Kuro-obi sangokushi
(1956) - Ankokugai
(1956) - Aijô no kessan
(1955) - Žiji ve strachu
(1955) - Zoku tenka taihei
(1955) - Tenka taihei
(1955) - Samurai 2
(1955) - Otoko arite
(1955) - Dansei No. 1
(1954) - Shiosai
(1954) - Sedm samurajů
(1954) - Samurai
(1954) - Mitsuyu-sen
(1953) - Taiheiyo no washi
(1953) - Hoyo
(1953) - Himawari musume
(1953) - Fukeyo haru kaze
(1952) - Život milostnice O´Haru
(1952) - Tokyo no koibito
(1952) - Sengoku burai
(1952) - Muteki
(1952) - Minato e kita otoko
(1952) - Kin no tamago: Golden girl
(1952) - Gekiryu
(1952) - Araki Mataemon: Kettô kagiya no tsuji
(1951) - Sengoha obake taikai
(1951) - Onnagokoro dare ka shiru
(1951) - Kanketsu Sasaki Kojiro - Ganryu-to Ketto
(1951) - Kaizoku-sen
(1951) - Idiot
(1951) - Bakurô ichidai
(1951) - Ai to nikushimi no kanata e
(1951) - Aika
(1950) - Skandál
(1950) - Rašomon
(1950) - Konyaku yubiwa
(1950) - Ishinaka sensei gyojoki
(1950) - Datsugoku
(1949) - Toulavý pes
(1949) - Mlčenlivý souboj
(1949) - Jakoman to Tetsu
(1948) - Opilý anděl
(1947) - Shin baka jidai [Zen]
(1947) - Shin baka jidai [Go]
(1947) - Ginrei no hate

Toširó Mifune - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.4.1920 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Toširó Mifune 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Toširó Mifune - herec

se narodil 1.4.1920 ve městě Čching-tao
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Toširó Mifune

Dnes se narodili
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Toširó Mifune
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
11°27’
 
LunaLuna:
Panna
17°58’
 
MerkurMerkur:
Ryby
21°44’
R
VenušeVenuše:
Ryby
17°00’
 
MarsMars:
Štír
7°11’
R
JupiterJupiter:
Lev
8°06’
R
SaturnSaturn:
Panna
5°52’
R
UranUran:
Ryby
3°50’
 
NeptunNeptun:
Lev
8°50’
R
PlutoPluto:
Rak
5°42’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
17°32’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
18°10’
 
CheirónCheirón:
Beran
6°42’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
0xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Hugo Haas
(*1901 - 1968) herec, režisér

Česká republika Jiří Pleskot
(*1922 - 1997) herec

Velká Británie Aleister Crowley
(*1875 - 1947) okultista, spisovatel, špion, šachista, astrolog

Německo Thorwald Dethlefsen
(*1946 - 2010) astrolog

Velká Británie J. B. S. Haldane
(*1892 - 1964) genetik, evoluční biolog, zakladatel populační genetiky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »