Viktor Byčkov wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Viktor Byčkov

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Sankt Peterburg
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec

Viktor Byčkov (Viktor Bychkov) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.9.1954 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Viktor Byčkov 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Viktor Byčkov
datum narození 4.9.1954
(herec, instagram)

Viktor Byčkov - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
(2014) - Viy
(2013) - 12 měsíců
(2009) - Bankrot
(2008) - Dom milyj dom!
(2008) - Čužije
(2006) - Žarkij nojabr
(2006) - Nikogda ně razgovarivajtě s něizvěstnymi
(2006) - Graf Montenegro
(2006) - Četyre taksista i sobaka 2
(2005) - Žmurki
(2005) - Turecký gambit
(2005) - Gibel imperii (TV seriál)
(2004) - Na viraže (TV seriál)
(2004) - Četyre taksista i sobaka
(2003) - Käki - tähden synty
(2003) - Učastok (TV seriál)
(2003) - Svéráz národní politiky
(2003) - Pietarin myytti (TV seriál)
(2002) - Kukuška
(2001) - Svéráz národního lovu v zimě
(2000) - Ubojnaja sila (TV seriál)
(2000) - Osoběnnosti bannoj politiki, ili Baňa 2
(2000) - Lunoj byl polon sad
(1999) - Ženskaja sobstvěnnosť
(1999) - Ulicy razbitych fonarej 2 (TV seriál)
(1999) - Osoběnnosti russkoj bani
(1999) - En un claroscuro de la luna
(1999) - Duch
(1998) - Svéráz národního rybolovu
(1997) - Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
(1997) - Bomba
(1997) - Amerikanka
(1996) - The Successor
(1996) - Operacija 'S Novym godom'
(1995) - Svéráz národního lovu
(1995) - Muzyka dlja děkabrja
(1994) - Viva Stalin
(1994) - Ruský tranzit (TV seriál)
(1994) - Igra
(1994) - Battman
(1993) - Žizň s idiotom
(1993) - Akt
(1992) - Piekna nieznajoma
(1992) - Čiča
(1992) - Čekist
(1991) - Chmel - Film vtoroj: Ischod
(1991) - Třetí planeta
(1991) - Izydi!
(1991) - Chmel - Film pěrvyj: Kreposť
(1991) - Dějstvuj, Maňa!
(1990) - Sobačij pir
(1990) - Pěrechod tovarišča Čkalova čerez severnyj poljus
(1990) - Duchov děň
(1990) - Bakenbardy
(1990) - Anekdoty
(1990) - Afgánský zlom
(1989) - Vaska
(1989) - Ono
(1988) - Miss millionerša
(1987) - Sadovnik
(1987) - Bitva na Baltu
(1987) - Běloje prokljatě
(1986) - Žizň Klima Samgina (TV seriál)
(1986) - Levša
(1986) - Isključenija bez pravil
(1985) - Radi neskoľkich stroček
(1980) - Poslednij poběg

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.9.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Viktor Byčkov 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Viktor Byčkov - herec

se narodil 4.9.1954 ve městě Sankt Peterburg
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Viktor Byčkov

Dnes se narodili
Česká republika Václav Svoboda
(*1964) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Josef Skupa
(*1892) režisér, výtvarník, loutkař, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka

Velká Británie Kate Moss
(*1974) zpěvačka, modelka

Velká Británie Atticus Ross
(*1968) hudební skladatel soundtracků


Viktor Byčkov
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
11°25’
 
LunaLuna:
Střelec
0°13’
 
MerkurMerkur:
Panna
23°34’
 
VenušeVenuše:
Váhy
27°35’
 
MarsMars:
Kozoroh
4°03’
 
JupiterJupiter:
Rak
22°19’
 
SaturnSaturn:
Štír
5°23’
 
UranUran:
Rak
26°10’
 
NeptunNeptun:
Váhy
24°14’
 
PlutoPluto:
Lev
25°13’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
11°41’
R
Černá LunaLilith:
Štír
9°09’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
23°30’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Carole Lombard
(*1908 - 1942) herečka

Česká republika Marie Majerová
(*1882 - 1967) spisovatelka, novinářka

Spojené státy Albert Fish
(*1870 - 1936) sériový vrah, kanibal

Francie Edmond About
(*1828 - 1885) spisovatel, novinář a kritik umění

Spojené státy Tom Archia
(*1919 - 1977) hudebník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »