Viola Davis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Viola Davis

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Saint Matthews
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herečka

Viola Davis - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
11.8.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Viola Davis 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Viola Davis
datum narození 11.8.1965
(herečka, instagram)

Viola Davis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Sebevražedný oddíl
(2016) - Custody
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - 67th Annual Primetime Emmy Awards
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - The 41st Annual People's Choice Awards
(2015) - The 21st Annual Screen Actors Guild Awards
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Lila & Eve
(2015) - Hacker
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - 66. Emmy Awards
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Zmizení Eleanor Rigbyové: Oni
(2014) - Vražedná práva (TV seriál)
(2014) - Get On Up - Příběh Jamese Browna
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zmizení Eleanor Rigbyové: Ona
(2013) - Zmizení Eleanor Rigbyové: On
(2013) - Zmizení
(2013) - Nádherné bytosti
(2013) - Enderova hra
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - The 17th Annual Critics' Choice Movie Awards
(2012) - Oscar's Red Carpet 2012
(2012) - Love, Marilyn
(2012) - Na dno nás nedostanete
(2011) - The 65th Annual Tony Awards
(2011) - Touch of Evil
(2011) - Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko
(2011) - Na slovíčko s básničkou (TV seriál)
(2011) - Černobílý svět
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2010) - Zatím spolu, zatím živi
(2010) - Trust
(2010) - Něco jako komedie
(2010) - Jíst, meditovat, milovat
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - Tara a její svět (TV seriál)
(2009) - Na odstřel
(2009) - Madea Goes to Jail
(2009) - Ctihodný občan
(2009) - Beyond All Boundaries
(2008) - Pochyby
(2008) - Noci v Rodanthe
(2008) - Kmen Andromeda
(2007) - Traveler (TV seriál)
(2007) - Jesse Stone: Radikální změna
(2007) - Fort Pit
(2007) - Disturbia
(2006) - World Trade Center
(2006) - Life Is Not a Fairytale: The Fantasia Barrino Story
(2006) - Jesse Stone: Smrt v jezeře
(2006) - Jesse Stone: Nový začátek
(2006) - Architekt
(2005) - Zbohatni nebo chcípni
(2005) - Syriana
(2005) - Chladnokrevný Stone
(2004) - Century City (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2002) - Solaris
(2002) - Příběh Antwona Fishera
(2002) - Daleko do nebe
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Kate a Leopold
(2001) - Amy a Isabela
(2000) - Traffic - nadvláda gangů
(2000) - City of Angels (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1998) - Zakázané ovoce
(1998) - Války Pentagonu
(1998) - Grace a Glorie
(1996) - Zkouška ohněm

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.8.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Viola Davis 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Viola Davis - herečka

se narodila 11.8.1965 ve městě Saint Matthews, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Viola Davis

Dnes se narodili
Spojené státy Bruce Dern
(*1936) herec

Spojené státy Angelina Jolie
(*1975) herečka

Spojené státy Rosalind Russell
(*1907) herečka

Polsko Izabella Scorupco
(*1970) herečka, zpěvačka, fotomodelka

Česká republika Veronika Jeníková
(*1964) herečka


Viola Davis
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
18°35’
 
LunaLuna:
Vodnář
9°18’
 
MerkurMerkur:
Lev
26°13’
R
VenušeVenuše:
Panna
20°21’
 
MarsMars:
Váhy
24°23’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
24°24’
 
SaturnSaturn:
Ryby
15°42’
R
UranUran:
Panna
13°32’
 
NeptunNeptun:
Štír
17°16’
 
PlutoPluto:
Panna
15°06’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°11’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
3°53’
 
CheirónCheirón:
Ryby
21°38’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mark Wahlberg
(*1971) herec, model, rapper

Česká republika Jitka Zelenková
(*1950) zpěvačka

Česká republika Markéta Mayerová
(*1967) moderátorka

Itálie Italo Balbo
(*1896) italský letec a velitel tzv. černých košil

Česká republika Stanislav Kostka Neumann
(*1875) básník


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Reinhard Heydrich
(*1904 - 1942) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Německo císař Wilhelm II
(*1859 - 1941) císař

Itálie Giacomo Casanova
(*1725 - 1798) kněz, spisovatel, intrikán, špión a diplomat

Česká republika František Janeček
(*1878 - 1941) konstruktér, zakladatel firmy Jawa

Itálie Massimo Troisi
(*1953 - 1994) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »