Viola Zinková wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Viola Zinková

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1925 (?)
Země:
Povolání:
herečka

Viola Zinková - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1925 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Viola Zinková 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Viola Zinková
datum narození v roce *1925
(herečka, instagram)

Viola Zinková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2004) - ...umírám!
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2001) - Den dobrých skutků
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Svědectví
(1997) - Stůj, nebo se netrefím!
(1996) - Jakub a Modřínka
(1995) - Kulihrášek a zakletá princezna
(1994) - Narcisový dům
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1989) - Vojtěch, řečený sirotek
(1985) - Přezůvky Štěstěny
(1984) - Poločas štěstí
(1984) - Letní pohádka
(1984) - Čertův švagr
(1982) - Tři spory: Spor herečky Kvapilové
(1982) - Jak Jaromil ke štěstí přišel
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1980) - Rváč (divadelní záznam)
(1980) - Hledání modrého tónu
(1979) - O chudém královstvíčku
(1978) - Příběhy cvrčka a štěňátka (TV seriál)
(1976) - Ostrov stříbrných volavek
(1976) - Cukrárna
(1974) - Veselé windsorské paničky (divadelní záznam)
(1973) - Kamarádi (TV seriál)
(1972) - Královna Černá růže
(1972) - Jana Eyrová (TV seriál)
(1970) - Valerie a týden divů
(1969) - Princezna Lada
(1967) - Jak se zbavit Helenky
(1964) - Čintamani & podvodník
(1963) - I chytrák se spálí (divadelní záznam)
(1963) - Hlídač dynamitu
(1962) - Neomylní
(1961) - Tereza
(1961) - Chvíle rozhodnutí
(1960) - Nenávist
(1960) - Jak sluníčko vrátilo štěňátku vodu
(1959) - Kruh
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1957) - Jak krtek ke kalhotkám přišel
(1956) - Život
(1956) - Honzíkova cesta
(1950) - O kolečku, peru a vařiči
(1948) - Dravci
(1948) - Daleká cesta

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Viola Zinková 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Viola Zinková - herečka

se narodila v roce *1925 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Viola Zinková

Dnes se narodili
Velká Británie Naomi Watts
(*1968) herečka

Francie Brigitte Bardot
(*1934) herečka, zpěvačka, modelka

Velká Británie Peter Finch
(*1916) herec

Česká republika Otakar Brousek st.
(*1924) herec

Spojené státy Mira Sorvino
(*1967) herečka


Viola Zinková
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
23°50’
 
LunaLuna:
Beran
18°04’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
18°03’
 
VenušeVenuše:
Rak
7°51’
 
MarsMars:
Rak
23°08’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
20°35’
R
SaturnSaturn:
Štír
8°10’
R
UranUran:
Ryby
25°22’
 
NeptunNeptun:
Lev
20°20’
 
PlutoPluto:
Rak
12°33’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
6°52’
R
Černá LunaLilith:
Rak
20°06’
 
CheirónCheirón:
Beran
27°24’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) herečka

Česká republika Michal Dlouhý
(*1968) herec

Česká republika Petra Martincová
(*1968) herečka, moderátorka

Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) režisér, scénárista, spisovatel

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1934) režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Francie André Breton
(*1896 - 1966) básník, prozaik, esejista

Bělorusko Šimon Peres
(*1923 - 2016) politik, izraelský prezident

Francie Émile Zola
(*1840 - 1902) spisovatel

Francie Louis Pasteur
(*1822 - 1895) francouzský biolog, chemik a lékař

Itálie papež Jan Pavel I.
(*1912 - 1978) 263. papež



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »