Vivica A. Fox wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vivica A. Fox
(Vivica Anjanetta Fox)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Indianapolis, Indiana
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herečka, modelka

Vivica A. Fox - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
30.7.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vivica A. Fox 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Vivica A. Fox
datum narození 30.7.1964
(herečka, modelka, instagram)

Vivica A. Fox - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - I Do, I Do
(2016) - Gibby
(2016) - Den nezávislosti: Nový útok
(2015) - Boulevard Warriors
(2015) - 6 Ways to Die
(2015) - 4Got10
(2015) - Chocolate City
(2015) - Carter High
(2015) - Blaq Gold
(2015) - A Royal Family Holiday
(2014) - Hollywood Today Live
(2014) - Celebrity Name Game
(2014) - Terms & Conditions
(2014) - Sharknado 2
(2014) - Q
(2014) - Mercenaries: Speciální komando
(2014) - Looking for Mr. Right
(2014) - Golden Shoes
(2014) - Cool Cat Saves the Kids
(2013) - Zápas o druhou šanci
(2013) - So This Is Christmas
(2013) - Scooby-Doo! Tréma před vystoupením
(2013) - Queen City
(2013) - The Power of Love
(2013) - Mission Park
(2013) - It's Not You, It's Me
(2013) - In the Company of Friends
(2013) - A Christmas Wedding
(2013) - Doctor Bello
(2013) - Crosstown
(2013) - Caught on Tape
(2012) - The Jeff Probst Show
(2012) - The Eric Andre Show
(2012) - Solid State
(2012) - Mr. Box Office (TV seriál)
(2012) - The Marriage Chronicles
(2012) - In the Hive
(2012) - Black November: Struggle for the Niger Delta
(2012) - Belle's (TV seriál)
(2011) - Street
(2011) - Searching for Angels
(2011) - Lord, All Men Can't Be Dogs
(2011) - Cheaper to Keep Her
(2011) - Hollywood & Wine
(2011) - A Holiday Heist
(2011) - The Cookout 2
(2011) - Black Gold
(2011) - Annie Claus is Coming to Town
(2010) - Vychovávat Hope (TV seriál)
(2010) - Trapped: Haitian Nights
(2010) - Thorns from a Rose
(2010) - Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
(2010) - Nenápadná slečna
(2010) - Melissa a Joey (TV seriál)
(2010) - Love Chronicles: Secrets Revealed
(2010) - The Land of the Astronauts
(2010) - Junkyard Dog
(2010) - Farewell Mr. Kringle
(2009) - The Mo'Nique Show
(2009) - An Evening of Stars: Tribute to Patti LaBelle
(2009) - Secrets of Life
(2009) - V těle boubelky (TV seriál)
(2009) - There's a Stranger in my House
(2009) - The Slammin' Salmon
(2009) - Shark City
(2009) - Degrassi Goes Hollywood
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - San Saba
(2008) - Malá Velká Británie v USA (TV seriál)
(2008) - Filmová hvězda
(2008) - Bajky naruby: Želva a zajíc
(2007) - The 34th Annual Daytime Emmy Awards
(2007) - Odhalení
(2007) - Natural Born Komics
(2007) - Motiv 2: Odplata
(2007) - Jako zamlada
(2007) - Hra pro tři
(2007) - Father of Lies
(2006) - Občan Duane
(2006) - Elita armády
(2005) - The 32nd Annual Daytime Emmy Awards
(2005) - The Starlet
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - The Black Movie Awards
(2005) - The Salon
(2005) - Hra na svádění
(2004) - Hip-Hop Honors
(2004) - Fashion News Live
(2004) - The Apprentice
(2004) - The Making of 'Kill Bill: Volume 2'
(2004) - Zakletá Ella
(2004) - Motiv
(2004) - Kill Bill 2
(2004) - Hair Show
(2004) - Boj o plošinu
(2003) - The 30th Annual Daytime Emmy Awards
(2003) - Show Sharon Osbourneové
(2003) - MTV Video Music Awards 2003
(2003) - The Making of 'Kill Bill'
(2003) - Pohřešovaní (TV seriál)
(2003) - Kim Possible: Problém s časem
(2003) - Kill Bill
(2003) - Jeď nebo zemři
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Plnou parou vzad!
(2002) - Ozzy & Drix (TV seriál)
(2002) - Jů, vona je chlap
(2001) - An Evening of Stars: A Celebration of Educational Excellence
(2001) - Intimate Portrait: Lela Rochon
(2001) - Super finta
(2001) - Strážce tajemství
(2001) - Přichází království nebeské
(2001) - My Wife and Kids (TV seriál)
(2001) - Dva do hry
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - Hendrix
(2000) - City of Angels (TV seriál)
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Walking After Midnight (TV seriál)
(1999) - Svatý bič
(1999) - Ruka zabiják
(1999) - Pomsta
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Proč se blázni zamilují?
(1998) - Getting Personal (TV seriál)
(1997) - Láska na černo
(1997) - Duch rodiny
(1997) - Biblické příběhy: Šalamoun
(1997) - Batman a Robin
(1997) - Arsenio (TV seriál)
(1996) - Independence Day: The ID4 Invasion
(1996) - Vabank
(1996) - Nevyhrožuj
(1996) - Den nezávislosti
(1996) - The Bill Bellamy Show (TV seriál)
(1995) - MADtv
(1995) - Letci z Tuskegee
(1994) - Tupac Shakur feat. Mopreme Shakur: Papa'z Song (hudební videoklip)
(1992) - Out All Night (TV seriál)
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Generations (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
Vivica A. Fox - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.7.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vivica A. Fox 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vivica A. Fox - herečka, modelka

se narodila 30.7.1964 ve městě Indianapolis, Indiana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vivica A. Fox

Dnes se narodili
Spojené státy Harry Hamlin
(*1951) herec

Spojené státy Ruth Gordon
(*1896) herečka

Česká republika Šárka Vaňková
(*1987) herečka, zpěvačka

Argentina Diego Maradona
(*1960) fotbalista, trenér

Česká republika Jan Antonín Pitínský
(*1955) režisér, dramatik, spisovatel, básník


Vivica A. Fox
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
7°19’
 
LunaLuna:
Beran
16°24’
 
MerkurMerkur:
Panna
3°49’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
26°17’
 
MarsMars:
Blíženci
29°49’
 
JupiterJupiter:
Býk
22°48’
 
SaturnSaturn:
Ryby
3°28’
R
UranUran:
Panna
8°21’
 
NeptunNeptun:
Štír
15°03’
 
PlutoPluto:
Panna
12°42’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
0°09’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
22°02’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°08’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Nelly Gaierová
(*1908 - 1995) herečka, zpěvačka

Spojené státy Joseph Campbell
(*1904 - 1987) spisovatel, mytolog, religionista

Německo Gustav Hertz
(*1887 - 1975) německý fyzik, Nobelova cena za fyziku

Švýcarsko Varlin
(*1900 - 1977) malíř

Francie Georges Brassens
(*1921 - 1981) skladatel, zpěvák, básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »