William Katt wikipedie, horoscope, astrology, instagram

William Katt
(William Theodore Katt)

Pohlaví:
Muž
Narození:
16.2. 1951 - 10:11h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
70 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

William Katt - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
16.2.1951 - 10:11  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
16.2.1951 - 18:11  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(William Katt 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
William Katt
datum narození 16.2.1951
(herec, instagram)

William Katt - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Subterranea
(2014) - When the Storm God Rides
(2014) - The Unwanted
(2013) - Milius
(2013) - .357
(2013) - Sparks
(2013) - The Secret Lives of Dorks
(2013) - Paranormal Movie
(2012) - Sweetwater
(2012) - Room and Board
(2011) - Moon
(2011) - The Encore of Tony Duran
(2010) - Hollywood Don't Surf!
(2010) - Zrcadla 2
(2010) - Super
(2010) - Opravdové country 2: Talent
(2010) - Earthling
(2009) - Deadland
(2008) - Velká hra
(2008) - Beautiful Loser
(2007) - Vetřelec vs. Lovec
(2007) - Požírač kostí
(2007) - Pozemšťan
(2006) - Gamers
(2006) - Backstage Pass
(2005) - Záhadná žena: Hra
(2005) - Divoká řeka
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Descendant
(2002) - Surf Now Apocalypse Later
(2002) - Treading Water
(2002) - Snake Island
(2002) - Dobrák Ben
(2001) - Acting 'Carrie'
(2001) - Determination of Death
(2001) - Circuit
(2000) - Learning to Surf
(1999) - Twin Falls Idaho
(1999) - Ďábelská hra
(1999) - Clean and Narrow
(1998) - Hyacinth
(1998) - Hra na schovávanou
(1997) - Whacked
(1997) - U'bejani
(1997) - Tvrdí chlapi
(1997) - Matka Tereza: Ve jménu ubohých
(1996) - V zajatí štrkáčov
(1996) - Romantic Undertaking
(1996) - Kolik váží duše
(1996) - Ďábelský mazlíček
(1995) - Ten kluk je postrach 3
(1995) - Pirani útočí
(1994) - Howard Stern
(1994) - Stranger by Night
(1994) - Pošťák
(1994) - Mýtná stanice
(1994) - Modelky s.r.o. (TV seriál)
(1994) - Cyborg 3: Záchrana rasy
(1994) - Amerikanskiy Blyuz
(1993) - Vzdálení příbuzní
(1992) - Heslo: Dvojité X
(1992) - Dům IV
(1991) - Circus of the Stars #16
(1991) - Poslední výzva
(1991) - Good Sports (TV seriál)
(1990) - Wedding Band
(1990) - Naked Obsession
(1990) - Bouře
(1989) - Top of the Hill (TV seriál)
(1989) - Top of the Hill
(1989) - Swimsuit
(1988) - Perry Mason: Případ pomstěného esa
(1988) - Perry Mason: Případ dámy v jezeře
(1988) - Bílý duch
(1987) - Perry Mason: Případ ztracené lásky
(1987) - Perry Mason: Případ zlovolného ducha
(1987) - Perry Mason: Případ zavražděné madam
(1987) - Perry Mason: Případ hanebného ničemy
(1986) - Fangoria's Weekend of Horrors
(1986) - Perry Mason: Případ střílejícího herce
(1986) - Perry Mason: Případ jeptišky
(1986) - Dům
(1985) - Perry Mason se vrací
(1985) - Africká legenda
(1982) - The Rainmaker
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Pippin: His Life and Times
(1981) - The Greatest American Hero (TV seriál)
(1979) - Butch a Sundance: Začátky
(1978) - Velká středa
(1977) - První láska
(1976) - Carrie
(1974) - Can Ellen Be Saved?
(1972) - Dcery Joshuy Caba
(1971) - The Late Liz
(1970) - Night Chase

William Katt - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.2.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

William Katt 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

William Katt - herec

se narodil 16.2.1951 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - William Katt

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Bean
(*1959) herec

Spojené státy William Holden
(*1918) herec

Česká republika Aňa Geislerová
(*1976) herečka

Spojené státy Jennifer Garner
(*1972) herečka, režisérka

Česká republika Michal Jagelka
(*1977) moderátor, dabér


William Katt
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
27°16’
11
 
LunaLuna:
Blíženci
28°40’
2
 
MerkurMerkur:
Vodnář
10°33’
10
 
VenušeVenuše:
Ryby
19°49’
11
 
MarsMars:
Ryby
19°46’
11
 
JupiterJupiter:
Ryby
14°48’
11
 
SaturnSaturn:
Váhy
1°16’
6
R
UranUran:
Rak
5°41’
3
R
NeptunNeptun:
Váhy
19°20’
6
R
PlutoPluto:
Lev
18°27’
4
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
20°18’
11
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
14°41’
2
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
0°37’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
15°31’
5
Domy:
Býk
14°07’
Štír
14°07’
2:
Blíženci
12°37’
8:
Střelec
12°37’
3:
Rak
5°34’
9:
Kozoroh
5°34’
Rak
28°18’
Kozoroh
28°18’
5:
Lev
25°06’
Vodnář
25°06’
6:
Váhy
0°34’
Beran
0°34’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
7xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
21°12’
11
Slun./Luna:
Beran
27°58’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Woods
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Hayley Mills
(*1946) herečka

Česká republika Pavel Kříž
(*1961) herec

Česká republika Naďa Konvalinková
(*1951) herečka

Česká republika Jan Kaplický
(*1937) architekt, designer, přednášející


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Císler
(*1928 - 2004) herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706 - 1790) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel

Spojené státy Eddie Cochran
(*1938 - 1960) herec, zpěvák, kytarista

Kolumbie Gabriel García Márquez
(*1927 - 2014) scénárista, dramatik, prozaik

Spojené státy Esther Edwards Burr
(*1732 - 1758) spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »