Zdeněk Kutil wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Zdeněk Kutil

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Choltice
Země:
Věk:
† 64 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Zdeněk Kutil - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.12.1923 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Zdeněk Kutil 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Zdeněk Kutil
datum narození 28.12.1923
(herec, instagram)

Zdeněk Kutil - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Záhada zamčeného pokoje
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1985) - Výjimečná situace
(1984) - Povídky malostranské: Přivedla žebráka na mizinu
(1982) - Smrt talentovaného ševce
(1981) - Zralé víno
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1980) - Temné slunce
(1980) - Panenka
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Drsná Planina
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Tři mušketýři po třiceti letech (divadelní záznam)
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Rána jistoty
(1978) - Jak se zranit ve službě
(1977) - Volání rodu
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Stíny horkého léta
(1977) - Na veliké řece
(1976) - Čas lásky a naděje
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Nevěsta s nejkrásnějšíma očima
(1975) - Mys Dobré naděje
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Tobě hrana zvonit nebude (divadelní záznam)
(1973) - Výstřely v Mariánských Lázních
(1973) - Poslední dopis
(1972) - Klíč pod rohožkou
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Velikonoční dovolená
(1970) - Návštěvy
(1970) - Jeden z nich je vrah
(1969) - Slasti Otce vlasti
(1969) - Panenství a kriminál
(1968) - Záhořanský hon
(1968) - Všichni dobří rodáci
(1968) - Maratón
(1968) - Bouřka
(1967) - Soukromá vichřice
(1967) - Soudničky (TV seriál)
(1967) - Marketa Lazarová
(1966) - Vrah skrývá tvář
(1966) - Poklad byzantského kupce
(1965) - Škola hříšníků
(1965) - Perlový náhrdelník
(1964) - Pět hříšníků
(1964) - Cesta kolem světa za 80 dní (divadelní záznam)
(1963) - Lucie
(1963) - Hlídač dynamitu
(1963) - Deváté jméno
(1962) - Zelené obzory
(1962) - Pevnost na Rýně
(1962) - Neomylní
(1962) - Malý Bobeš ve městě
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1961) - Pouta
(1961) - Chvíle rozhodnutí
(1961) - Hledá se táta!
(1961) - Ďáblova past
(1961) - Aristokrati (divadelní záznam)
(1960) - Přežil jsem svou smrt
(1960) - Chlap jak hora
(1960) - Hlídač dynamitu
(1960) - Generál
(1960) - Černá sobota
(1959) - Vstup zakázán
(1959) - Letiště nepřijímá
(1959) - Dva muži a balon
(1958) - Touha
(1957) - Zářijové noci
(1957) - Poslušně hlásím
(1957) - Anděla

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.12.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Zdeněk Kutil 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Zdeněk Kutil - herec

se narodil 28.12.1923 ve městě Choltice
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Zdeněk Kutil

Dnes se narodili
Spojené státy Sylvester Stallone
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Ned Beatty
(*1937) herec

Spojené státy Janet Leigh
(*1927) herečka

Česká republika Jiří Macháček
(*1966) herec, zpěvák

Austrálie Geoffrey Rush
(*1951) herec


Zdeněk Kutil
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
5°44’
 
LunaLuna:
Panna
6°05’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
25°25’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
2°41’
 
MarsMars:
Štír
15°40’
 
JupiterJupiter:
Střelec
7°22’
 
SaturnSaturn:
Štír
0°38’
 
UranUran:
Ryby
14°08’
 
NeptunNeptun:
Lev
20°03’
R
PlutoPluto:
Rak
11°25’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
5°11’
R
Černá LunaLilith:
Býk
20°23’
 
CheirónCheirón:
Beran
16°30’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Vittorio De Sica
(*1901) režisér, scénárista, herec

Velká Británie Ringo Starr
(*1940) herec, zpěvák, kytarista, bubeník

Česká republika Kateřina Cajthamlová
(*1962) lékařka, psychoterapeutka, popularizátorka zdravého životního stylu

Česká republika Gustav Mahler
(*1860) skladatel hudby

Francie Karel IX. Francouzský
(*1550) francouzský král z rodu Valois-Angoulême


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Eric Douglas
(*1958 - 2004) herec, komik, syn Kirka Douglase

Spojené státy Robert McNamara
(*1916 - 2009) voják, republikánský politik a byznysmen, ministr obrany USA

Spojené státy Louis Armstrong
(*1901 - 1971) zpěvák, trumpetista

Česká republika Karel Hála
(*1933 - 2008) zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929 - 2011) houslista, národní umělec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »