lev

Airi Uitto
(1983): Agentti 000 ja kuoleman kurvit

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Vaasa
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herečka
Airi Uitto - Film: Agentti 000 ja kuoleman kurvit
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1983, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1983 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Airi Uitto - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Agentti 000 ja kuoleman kurvit":
(*1930) John Wood

(*1951) Allan Tuppurainen

(*1933) Seppo Kolehmainen

(*1940) Arvi Lind

(*1936) Jukka Sipilä

(*1951) Titta Jokinen

(*1929) Arvi Anttila

(*1940) Matti Ruohola

(*1923) Martti Pennanen

(*1944) Ilmari Saarelainen

(*1944) Ismo Sajakorpi (scénárista)

(*1948) Rita Polster



Tranzitní horoskop (1983)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
15°14’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°01’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
28°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
18°54’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
15°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
17°58’
Střelec
1°16’
SaturnSaturn:
Vodnář
25°33’
Štír
2°56’
UranUran:
Býk
1°27’
Střelec
6°57’
NeptunNeptun:
Panna
11°07’
Střelec
27°15’
PlutoPluto:
Rak
24°52’
Váhy
29°14’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
9°57’
Rak
3°49’
Černá LunaLilith:
Lev
2°17’
Kozoroh
21°34’
CheirónCheirón:
Blíženci
9°05’
Býk
23°09’

Dnes se narodili
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Chris Penn
(*1965 - 2006) herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946 - 1989) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Velká Británie Winston Churchill
(*1874 - 1965) politik, premiér, voják

Švýcarsko Edwin Fisher
(*1886 - 1960) pianista, dirigent

Spojené státy L. Ron Hubbard
(*1911 - 1986) spisovatel sci-fi, zakladatel dianetiky a scientologie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Novoluní v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »