strelec

Aldo Lado
(1978): Il était un musicien (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Fiume
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Aldo Lado - Film: Il était un musicien (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1978, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1978 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Aldo Lado - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Aldo Lado - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Il était un musicien (TV seriál)":
(*1953) Isabelle Huppert

(*1945) Philippe Rousselot (kameraman)

(*1930) Claude Chabrol (scénárista)

(*1930) Claude Chabrol (režisér)

(*1925) Roger Hanin (režisér)

(*1922) Jean Martin

(*1928) Edouard Molinaro (režisér)

(*1928) Edouard Molinaro (scénárista)

(*1933) Michel Beaune

(*1947) Jacques Spiesser

(*1924) André Falcon

(*1948) Gérard Darmon

(*1932) Henri Poirier

(*1932) Hélène Vallier

(*1947) Jean-Christophe Bouvet

(*1922) Dora Doll

(*1938) Michel Duchaussoy

(*1925) François Maistre

(*1916) Monique Mélinand

(*1930) Dominique Zardi

(*1931) Nadine Basile

(*1911) Jean Davy

(*1924) Marcel Cuvelier

(*1923) Pascal Mazzotti

(*1923) Marc Cassot

(*1932) Anouk Ferjac

(*1937) Jacques Ardouin

(*1944) Bernard Queysanne (režisér)

(*1935) Odile Poisson



Tranzitní horoskop (1978)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
12°40’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
26°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
28°49’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
16°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
27°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
11°51’
Blíženci
29°48’
SaturnSaturn:
Vodnář
22°49’
Panna
0°08’
UranUran:
Beran
27°55’
Štír
15°19’
NeptunNeptun:
Panna
14°32’
Střelec
16°45’
PlutoPluto:
Rak
25°46’
Váhy
16°36’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
3°39’
Váhy
10°31’
Černá LunaLilith:
Lev
15°28’
Blíženci
28°10’
CheirónCheirón:
Blíženci
6°57’
Býk
1°09’

Dnes se narodili
Spojené státy Warren Beatty
(*1937) herec, režisér scénárista

Česká republika Jiří Hrzán
(*1939) herec, zpěvák, bavič

Spojené státy Norah Jones
(*1979) zpěvačka, pianistka

Velká Británie Eric Clapton
(*1945) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Michaela Jílková
(*1968) moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Cagney
(*1899 - 1986) herec

Německo Karl May
(*1842 - 1912) spisovatel, autor příběhů o Vinnetouovi a Old Shatterhandovi

Chorvatsko Rudolf Steiner
(*1861 - 1925) filosof, umělec, kritik, zakladatel antroposofie

Velká Británie Alžběta, královna matka
(*1900 - 2002) manželka krále Jiřího VI.

Česká republika Zuzana Šavrdová
(*1945 - 2011) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »