strelec

Aldo Lado
(1990): Stella del parco, La (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Fiume
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Aldo Lado - Film: Stella del parco, La (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1990, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1990 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Aldo Lado - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Aldo Lado - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Stella del parco, La (TV seriál)":
(*1964) Francesca Neri

(*1950) Ray Lovelock

(*1946) Stefania Sandrelli

(*1927) Giampiero Albertini

(*1941) Pino Donaggio (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1990)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
12°40’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
26°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
28°49’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
16°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
27°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
11°51’
Rak
5°08’
SaturnSaturn:
Vodnář
22°49’
Kozoroh
15°39’
UranUran:
Beran
27°55’
Kozoroh
5°47’
NeptunNeptun:
Panna
14°32’
Kozoroh
12°02’
PlutoPluto:
Rak
25°46’
Štír
17°05’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
3°39’
Vodnář
18°26’
Černá LunaLilith:
Lev
15°28’
Štír
6°27’
CheirónCheirón:
Blíženci
6°57’
Rak
13°48’

Dnes se narodili
Česká republika Roman Skamene
(*1954) herec

Česká republika Marcel Vašinka
(*1954) herec

Velká Británie Sting
(*1951) zpěvák, hudebník

Česká republika Petr Štěpánek
(*1948) herec

Česká republika Karel Hála
(*1933) zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Nelly Gaierová
(*1908) herečka, zpěvačka

Česká republika Jan Kačer
(*1936) herec, režisér

Kanada Neve Campbell
(*1973) herečka

Velká Británie Clive Owen
(*1964) herec

Spojené státy Gwen Stefani
(*1969) herečka, zpěvačka, módní návrhářka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Rock Hudson
(*1925 - 1985) herec

Česká republika Lubomír Lipský st.
(*1923 - 2015) herec, komik

Francie Marcel Duchamp
(*1887 - 1968) výtvarník, malíř, šachista

Spojené státy Tom Petty
(*1950 - 2017) zpěvák, skladatel, hudebník, kytarista

Česká republika Karel Bořivoj Presl
(*1794 - 1852) botanik, profesor, lékař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »