strelec

Aldo Lado
(1981): La Disubbidienza

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Fiume
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Aldo Lado - Film: La Disubbidienza
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1981, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1981 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Aldo Lado - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Aldo Lado - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "La Disubbidienza":
(*1930) Mario Adorf

(*1941) Jacques Perrin

(*1940) Marie-José Nat

(*1925) Nanni Loy

(*1928) Ennio Morricone (hudební skladatel)

(*1955) Teresa Ann Savoy

(*1946) Stefania Sandrelli

(*1949) Marc Porel

(*1907) Alberto Moravia (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1981)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
12°40’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
26°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
28°49’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
16°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
27°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
11°51’
Váhy
9°32’
SaturnSaturn:
Vodnář
22°49’
Váhy
9°31’
UranUran:
Beran
27°55’
Štír
28°26’
NeptunNeptun:
Panna
14°32’
Střelec
23°04’
PlutoPluto:
Rak
25°46’
Váhy
24°09’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
3°39’
Lev
12°29’
Černá LunaLilith:
Lev
15°28’
Štír
0°16’
CheirónCheirón:
Blíženci
6°57’
Býk
13°37’

Dnes se narodili
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavel Zedníček
(*1949) herec

Česká republika Marta Kubišová
(*1942) zpěvačka

Česká republika Radovan Lukavský
(*1919) herec, profesor herectví

Austrálie Toni Collette
(*1972) herečka

Spojené státy Larry Flynt
(*1942) vydavatel a ředitel společnosti Larry Flynt Publications


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) herec, zpěvák, kytarista

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933 - 2011) herec

Česká republika Jan Werich
(*1905 - 1980) herec, dramatik, prozaik a scénárista

Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) režisér, scénárista, herec

Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) mistr úniku - kouzelník, iluzionista, kaskadér, letec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »