strelec

Aldo Lado
(1976): Až do konce

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Fiume
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Aldo Lado - Film: Až do konce
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1976, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1976 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Aldo Lado - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Aldo Lado - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Až do konce":
(*1948) Joe Dallesandro

(*1951) Massimo Ranieri

(*1939) Marisa Mell

(*1953) Eleonora Giorgi

(*1951) Fabio Frizzi (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1976)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
12°40’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
26°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
28°49’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
16°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
27°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
11°51’
Beran
15°34’
SaturnSaturn:
Vodnář
22°49’
Lev
1°01’
UranUran:
Beran
27°55’
Štír
6°24’
NeptunNeptun:
Panna
14°32’
Střelec
12°32’
PlutoPluto:
Rak
25°46’
Váhy
11°39’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
3°39’
Štír
19°14’
Černá LunaLilith:
Lev
15°28’
Beran
6°54’
CheirónCheirón:
Blíženci
6°57’
Beran
23°35’

Dnes se narodili
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavel Zedníček
(*1949) herec

Česká republika Marta Kubišová
(*1942) zpěvačka

Česká republika Radovan Lukavský
(*1919) herec, profesor herectví

Austrálie Toni Collette
(*1972) herečka

Spojené státy Larry Flynt
(*1942) vydavatel a ředitel společnosti Larry Flynt Publications


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) herec, zpěvák, kytarista

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933 - 2011) herec

Česká republika Jan Werich
(*1905 - 1980) herec, dramatik, prozaik a scénárista

Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) režisér, scénárista, herec

Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) mistr úniku - kouzelník, iluzionista, kaskadér, letec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »