strelec

Aldo Lado
(1992): Alibi perfetto

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Fiume
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Aldo Lado - Film: Alibi perfetto
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Aldo Lado - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Aldo Lado - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Alibi perfetto":
(*1931) Annie Girardot

(*1930) Philippe Leroy

(*1940) Burt Young

(*1944) Dardano Sacchetti (scénárista)

(*1927) Luigi Kuveiller (kameraman)

(*1947) Bobby Rhodes

(*1943) Salvatore Billa



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
12°40’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
26°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
28°49’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
16°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
27°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
11°51’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Vodnář
22°49’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Beran
27°55’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Panna
14°32’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Rak
25°46’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
3°39’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Lev
15°28’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Blíženci
6°57’
Lev
8°17’

Dnes se narodili
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Francie Michèle Morgan
(*1920) herečka

Itálie Gioachino Rossini
(*1792) skladatel

Irán Ali Amiri
(*1980) herec, zpěvák

Česká republika Josef Svatopluk Machar
(*1864) básník, fejetonista

Spojené státy Ja Rule
(*1976) rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Ruby Keeler
(*1904 - 1993) herečka

Spojené státy Jane Russell
(*1921 - 2011) herečka

Francie Annie Girardot
(*1931 - 2011) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911 - 1993) režisér

Polsko Anny Ondráková
(*1902 - 1987) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »