vodnar

Bridget Fonda
(1996): Světlo mého srdce

Pohlaví:
Žena
Narození:
27.1. 1964 - 03:45h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Bridget Fonda - Film: Světlo mého srdce
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bridget Fonda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Světlo mého srdce":
(*1964) Matt Dillon

(*1940) Peter Fonda

(*1957) John Turturro

(*1961) Eric Stoltz

(*1946) Bruce Davison

(*1955) Richard Schiff

(*1968) Patsy Kensit

(*1954) Allison Anders (režisérka)

(*1965) Illeana Douglas

(*1956) Chris Isaak

(*1971) China Kantner

(*1954) Lucinda Jenney

(*1968) Tracy Vilar

(*1935) Christina Pickles

(*1950) Jean-Yves Escoffier (kameraman)

(*1943) David Clennon



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
6°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
16°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
11°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
11°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
14°01’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Vodnář
23°20’
Ryby
19°25’
UranUran:
Panna
9°17’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Štír
17°41’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Panna
13°47’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Rak
9°57’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Střelec
1°30’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Ryby
12°12’
Váhy
13°37’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
18°13’
4. IC:
Beran
4°08’
7. DSC:
Blíženci
18°13’
10. MC:
Váhy
4°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »