kozoroh

Chris Wiggins
(1979): Muž zvaný Kuráž (TV seriál)

Narození:
Místo:
Blackpool, Anglie
Země:
Věk:
87 let
Chris Wiggins - Film: Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1979, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1979 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Chris Wiggins - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Babar a Baduova dobrodružství (TV seriál)
(2005) - Naši otcové
(2005) - Four Minutes
(2003) - Pianistova dcera
(2002) - Franklinovy kouzelné Vánoce
(2001) - Pecola (TV seriál)
(2000) - Redwall: The Movie
(2000) - Mattimeo: A Tale of Redwall (TV seriál)
(1999) - Redwall (TV seriál)
(1999) - Babar král slonů
(1998) - Svědectví krve
(1998) - Pippi Longstocking (TV seriál)
(1998) - Obhájci: Nenávist
(1998) - Bouřlivý mys
(1998) - Birdz (TV seriál)
(1996) - Windsorský protokol
(1996) - Sins of Silence
(1995) - Hlasy ze zamčeného pokoje
(1995) - Černý lišák 2: Cena za mír
(1995) - Černý lišák 1
(1995) - Butterbox Babies
(1992) - Dlouhá cesta Lukáše B. (TV seriál)
(1992) - A Cry in the Night
(1991) - Mark Twain and Me
(1991) - Manželské rošády
(1989) - Divided Loyalties
(1989) - Babar hrdinou
(1989) - Babar (TV seriál)
(1987) - Pátek třináctého (TV seriál)
(1987) - Mariah (TV seriál)
(1987) - The Liberators
(1987) - Ford: Muž a stroj
(1987) - Dinosaucers (TV seriál)
(1986) - Starostliví medvídkové 2
(1985) - Starostliví medvídci (TV seriál)
(1985) - Jimmy Valentine
(1984) - Strawberry Shortcake Meets the Berrykins
(1984) - Chlapec ze zátoky
(1983) - Strawberry Shortcake: A Housewarming Suprise
(1983) - Rock & Rule
(1983) - Cook a Peary: Boj o severní pól
(1983) - A Case of Libel
(1982) - Příšery
(1981) - Escape from Iran: The Canadian Caper
(1981) - Billy Goat's Bluff (Korza Dereza)
(1980) - The Courage of Kavik, The Wolf Dog
(1979) - Vražda na úrovni
(1979) - Rozhněvaný muž
(1979) - Riel
(1979) - Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
(1979) - Intergalactic Thanksgiving
(1979) - Fish Hawk
(1979) - An American Christmas Carol
(1978) - Voice of the Fugitive
(1978) - Two Solitudes
(1978) - Hazardní hra
(1977) - Welcome to Blood City
(1977) - Proč střílet učitele
(1976) - Swiss Family Robinson (TV seriál)
(1974) - The National Dream: Building the Impossible Railway (TV seriál)
(1973) - Znak Neptuna
(1973) - Tom Sawyer
(1971) - Paul Bernard, Psychiatrist (TV seriál)
(1970) - Grizzly král hor
(1968) - The Best Damn Fiddler from Calabogie to Kaladar
(1967) - Spider-Man (TV seriál)
(1967) - Hatch's Mill (TV seriál)
(1966) - Rocket Robin Hood (TV seriál)
(1966) - A Question of Identity: War of 1812
(1966) - Once Upon a Prime Time
(1966) - Mighty Thor (TV seriál)
(1966) - The Marvel Superheroes (TV seriál)
(1966) - Julius Caesar
(1964) - Moment of Truth (TV seriál)
(1962) - Vacation Time (TV seriál)
(1961) - William Lyon Mackenzie: A Friend to His Country
Spoluherci ve filmu "Muž zvaný Kuráž (TV seriál)":
(*1948) Barbara Hershey

(*1909) David Niven

(*1942) Michael York

(*1938) Colin Fox

(*1941) Donald Pilon

(*1916) Ferdy Mayne

(*1902) Flora Robson

(*1933) Peter Carter (režisér)

(*1928) Dick O'Neill

(*1943) Gayle Hunnicutt



Tranzitní horoskop (1979)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
22°20’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
20°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
7°02’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
7°14’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
12°19’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
14°33’
Lev
6°56’
SaturnSaturn:
Kozoroh
15°11’
Panna
13°53’
UranUran:
Beran
11°40’
Štír
19°43’
NeptunNeptun:
Panna
5°26’
Střelec
18°50’
PlutoPluto:
Rak
19°44’
Váhy
19°06’
S.UzelS.Uzel:
Beran
18°56’
Panna
21°11’
Černá LunaLilith:
Ryby
7°12’
Lev
9°00’
CheirónCheirón:
Býk
14°03’
Býk
5°08’

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »