ryby

David Gail
(1997): Port Charles (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tampa, Florida
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec
David Gail - Film: Port Charles (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

David Gail - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Port Charles (TV seriál)":
(*1923) Anne Jeffreys

(*1974) Kent King

(*1934) Jamie Farr

(*1926) Beverly Garland

(*1955) Linda Purl

(*1953) Michael J. Anderson

(*1962) Star Jones

(*1974) Aimee Brooks

(*1970) Brian Gaskill

(*1968) Shannon Sturges

(*1948) A Martinez

(*1943) Linda Dano

(*1972) Amy Weber

(*1921) Peter Hansen

(*1951) Edward Albert

(*1956) Debbi Morgan

(*1968) Renee Griffin Allman

(*1980) Billy O'Sullivan

(*1979) Brandon Routh

(*1927) Tom Bosley

(*1981) Christina Cindrich

(*1974) Josh Holland

(*1928) John Ingle

(*1987) Robert Vito

(*1940) Louise Sorel

(*1957) Ian Buchanan

(*1990) Carly Schroeder

(*1990) Kay Panabaker

(*1965) Geoff Meed

(*1982) Sarah D'Laine

(*1974) Justin T. Bowler

(*1962) Al Sapienza

(*1983) Jen Strickland

(*1961) Bruce Thomas

(*1959) Nick Vallelonga

(*1977) Lauren Woodland

(*1987) Elizabeth Nicole

(*1973) Vanessa Branch

(*1970) Nolan North

(*1972) Brittney Powell

(*1976) Ion Overman

(*1961) Michael Kostroff

(*1967) Michael Easton

(*1977) Marisa Ramirez

(*1950) Erin Gray

(*1966) Gary Anthony Sturgis

(*1913) Anna Lee

(*1961) Kimberlin Brown

(*1980) Gina Hiraizumi

(*1959) Larry Laverty

(*1976) Kelly Monaco

(*1937) Jed Allan

(*1961) Mary Beth Evans

(*1951) Stephen Nichols

(*1947) Wayne Northrop

(*1942) Maree Cheatham

(*1952) Lyle Kanouse

(*1964) Robert Kelker-Kelly

(*1962) Marie-Alise Recasner

(*1960) Joseph Kell

(*1942) Al White

(*1970) Rib Hillis

(*1975) Brendan Connor

(*1985) Curtis Dean Harrier

(*1933) Pat Crowley

(*1958) Eddie Velez

(*1961) Jay Pickett

(*1966) Thorsten Kaye



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
8°26’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
27°17’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
24°58’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
0°46’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
22°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
21°29’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Ryby
18°28’
Beran
1°21’
UranUran:
Panna
17°59’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Štír
22°10’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Panna
17°23’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Býk
29°36’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Vodnář
26°16’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Ryby
21°13’
Štír
0°15’

Dnes se narodili
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ava Gardner
(*1922 - 1990) herečka

Česká republika Jiří Wimmer
(*1943 - 2001) herec

Spojené státy Mary Tyler Moore
(*1936 - 2017) herečka

Spojené státy Al Capone
(*1899 - 1947) mafiánský bos

Egypt Demis Roussos
(*1946 - 2015) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »