vahy

Denis Lacho
(2011): Česko Slovenská SuperStar

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1993 (?)
Země:
Věk:
26 let
Povolání:
zpěvák, finalista československé superstar
Denis Lacho - Film: Česko Slovenská SuperStar
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Denis Lacho - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Česko Slovenská SuperStar":
(*1966) Iveta Bartošová

(*1947) Helena Vondráčková

(*1962) Pavol Habera

(*1949) Jiří Korn

(*1953) Gabriela Osvaldová

(*1976) Leoš Mareš

(*1965) Michal Dvořák

(*1952) Miroslav Žbirka

(*1954) Vašo Patejdl

(*1960) Michal David

(*1977) Petr Bende

(*1984) Tina

(*1980) Helena Zeťová

(*1990) Jana Kadeřávková

(*1981) Katarína Knechtová

(*1995) Celeste Buckingham



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
29°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
0°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
21°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
8°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
17°26’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
25°56’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Vodnář
23°39’
Váhy
16°40’
UranUran:
Kozoroh
18°29’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Kozoroh
18°30’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Štír
24°24’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
4°49’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Beran
11°28’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Panna
5°53’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Crenna
(*1926 - 2003) herec

Velká Británie král Olaf V.
(*1903 - 1991) král

Spojené státy Bobby Fischer
(*1943 - 2008) šachista

Česká republika Josef Rössler-Ořovský
(*1869 - 1933) sportovec, sportovní organizátor

Slovensko Karol Polák
(*1934 - 2016) slovenský sportovní komentátor



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »