vahy

Denis Lacho
(2011): Česko Slovenská SuperStar

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1993 (?)
Země:
Věk:
26 let
Povolání:
zpěvák, finalista československé superstar
Denis Lacho - Film: Česko Slovenská SuperStar
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Denis Lacho - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Česko Slovenská SuperStar":
(*1966) Iveta Bartošová

(*1947) Helena Vondráčková

(*1962) Pavol Habera

(*1949) Jiří Korn

(*1953) Gabriela Osvaldová

(*1976) Leoš Mareš

(*1965) Michal Dvořák

(*1952) Miroslav Žbirka

(*1954) Vašo Patejdl

(*1960) Michal David

(*1977) Petr Bende

(*1984) Tina

(*1980) Helena Zeťová

(*1990) Jana Kadeřávková

(*1981) Katarína Knechtová

(*1995) Celeste Buckingham



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
29°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
0°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
21°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
8°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
17°26’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
25°56’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Vodnář
23°39’
Váhy
16°40’
UranUran:
Kozoroh
18°29’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Kozoroh
18°30’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Štír
24°24’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
4°49’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Beran
11°28’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Panna
5°53’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924 - 2011) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Egon Bondy
(*1930 - 2007) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu

Velká Británie D. G. Rossetti
(*1828 - 1882) anglický malíř a básník italského původu

Spojené státy Frank Lloyd Wright
(*1867 - 1959) jeden z nejvýznamnějších amerických architektů

Česká republika Jiří Ornest
(*1946 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »