vahy

Denis Lacho
(2009): Česko - Slovenská SuperStar

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1993 (?)
Země:
Věk:
26 let
Povolání:
zpěvák, finalista československé superstar
Denis Lacho - Film: Česko - Slovenská SuperStar
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Denis Lacho - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Česko - Slovenská SuperStar":
(*1939) Karel Gott

(*1972) Dara Rolins

(*1962) Pavol Habera

(*1976) Leoš Mareš

(*1951) Ondřej Hejma

(*1980) Adela Banášová

(*1983) Jan Maxián

(*1969) Patrik Hezucký

(*1981) Thomas Puskailer

(*1974) Marta Jandová

(*1961) Richard Müller

(*1979) Roman Juraško

(*1994) Jan Bendig

(*1987) Ben Cristovao

(*1993) Dominika Stará

(*1960) Michal David

(*1994) Martin Holec

(*1978) Braňo 'Bruno' Ciberej

(*1988) Miro Šmajda

(*1989) Petr Mareček

(*1985) Dominika Mesarošová



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
29°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
0°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
21°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
8°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
17°26’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
25°56’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Vodnář
23°39’
Panna
21°45’
UranUran:
Kozoroh
18°29’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Kozoroh
18°30’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Štír
24°24’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
4°49’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Beran
11°28’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Panna
5°53’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) herec

Itálie papež Klement XIV.
(*1705 - 1774) 249. papež

Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) herec

Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) zpěvák, herec

Francie Rose Bertin
(*1747 - 1813) kloboučnice, švadlena, módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »