vahy

Denis Lacho
(1994): Snídaně s Novou

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1993 (?)
Země:
Věk:
27 let
Povolání:
zpěvák, finalista československé superstar
Denis Lacho - Film: Snídaně s Novou
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1994, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1994 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Denis Lacho - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Snídaně s Novou":
(*1952) David Hasselhoff

(*1936) Zdeněk Svěrák

(*1939) Karel Gott

(*1940) Milan Lasica

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1967) Martin Zounar

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1949) Pavel Zedníček

(*1959) Bára Štěpánová

(*1936) Helena Růžičková

(*1922) Stella Zázvorková

(*1965) Martin Dejdar

(*1949) Eliška Balzerová

(*1978) Eva Decastelo

(*1966) Iveta Bartošová

(*1974) Lucie Benešová

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1967) Nela Boudová

(*1938) Věra Galatíková

(*1976) Aňa Geislerová

(*1951) Dana Homolová

(*1978) Jitka Ježková

(*1946) Daniela Kolářová

(*1958) Ljuba Krbová

(*1968) Michaela Kuklová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1945) Hana Maciuchová

(*1966) Jiří Macháček

(*1971) Dana Morávková

(*1939) Eva Pilarová

(*1941) Marie Rottrová

(*1970) Hana Igonda Ševčíková

(*1960) Ilona Svobodová

(*1978) Tatiana Vilhelmová

(*1972) Lenka Vlasáková

(*1947) Helena Vondráčková

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1984) Lucie Křížková Váchová

(*1946) Hana Zagorová

(*1956) Vlasta Žehrová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1968) Tereza Brodská

(*1961) Zuzana Bydžovská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1971) Radim Fiala

(*1968) Martin Sitta

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1930) Josef Vinklář

(*1965) Jan Šťastný

(*1939) Miroslav Moravec

(*1945) Ladislav Potměšil

(*1961) Jan Čenský

(*1966) Jiří Langmajer

(*1950) Pavel Trávníček

(*1978) Miroslav Šimůnek

(*1949) Ota Jirák

(*1936) Jan Tříska

(*1945) Milan Kňažko

(*1947) Jan Kanyza

(*1974) Kateřina Hrachovcová-Herčíková

(*1964) Tomáš Valík

(*1941) Marie Poledňáková

(*1953) Zdeněk Troška

(*1952) Vladimír Kratina

(*1948) Petr Štěpánek

(*1960) Světlana Nálepková

(*1978) Jan Dolanský

(*1965) Lucie Juřičková

(*1956) Martin Stropnický

(*1979) Martin Písařík

(*1977) Michal Jagelka

(*1971) Tomáš Krejčíř

(*1967) Jiří Dvořák

(*1948) Jiří Adamec

(*1966) Lucie Bílá

(*1969) Robert Jašków

(*1970) Martin Stránský

(*1982) Sandra Nováková

(*1977) Miluše Bittnerová

(*1964) Libor Baselides

(*1973) Marek Taclík

(*1953) Jan Novotný

(*1971) Kamila Špráchalová

(*1979) Michaela Badinková

(*1977) Petr Vágner

(*1978) Gabriela Partyšová

(*1975) Ruda z Ostravy

(*1962) Pavla Tomicová

(*1970) Dalibor Gondík

(*1980) Libor Bouček

(*1969) Adrian Jastraban

(*1974) Martin Pechlát

(*1983) Hana Vagnerová

(*1976) Václav Rašilov

(*1976) Tereza Kostková

(*1984) Filip Tomsa

(*1983) Kristýna Nováková-Fuitová

(*1988) Tomáš Vaněk

(*1965) Petr Rychlý

(*1987) Marie Doležalová



Tranzitní horoskop (1994)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
29°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
0°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
21°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
8°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
17°26’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
25°56’
Štír
9°50’
SaturnSaturn:
Vodnář
23°39’
Vodnář
27°02’
UranUran:
Kozoroh
18°29’
Kozoroh
21°36’
NeptunNeptun:
Kozoroh
18°30’
Kozoroh
20°28’
PlutoPluto:
Štír
24°24’
Štír
27°05’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
4°49’
Střelec
1°04’
Černá LunaLilith:
Beran
11°28’
Beran
19°23’
CheirónCheirón:
Panna
5°53’
Panna
9°12’

Dnes se narodili
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavel Zedníček
(*1949) herec

Česká republika Marta Kubišová
(*1942) zpěvačka

Česká republika Radovan Lukavský
(*1919) herec, profesor herectví

Austrálie Toni Collette
(*1972) herečka

Spojené státy Larry Flynt
(*1942) vydavatel a ředitel společnosti Larry Flynt Publications


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) herec, zpěvák, kytarista

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933 - 2011) herec

Česká republika Jan Werich
(*1905 - 1980) herec, dramatik, prozaik a scénárista

Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) režisér, scénárista, herec

Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) mistr úniku - kouzelník, iluzionista, kaskadér, letec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »