vahy

Denis Lacho
(2011): Česko Slovenská SuperStar

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1993 (?)
Země:
Věk:
27 let
Povolání:
zpěvák, finalista československé superstar
Denis Lacho - Film: Česko Slovenská SuperStar
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Denis Lacho - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Česko Slovenská SuperStar":
(*1966) Iveta Bartošová

(*1947) Helena Vondráčková

(*1962) Pavol Habera

(*1949) Jiří Korn

(*1953) Gabriela Osvaldová

(*1976) Leoš Mareš

(*1965) Michal Dvořák

(*1952) Miroslav Žbirka

(*1954) Vašo Patejdl

(*1960) Michal David

(*1977) Petr Bende

(*1984) Tina

(*1980) Helena Zeťová

(*1990) Jana Kadeřávková

(*1981) Katarína Knechtová

(*1995) Celeste Buckingham



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
29°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
0°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
21°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
8°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
17°26’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
25°56’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Vodnář
23°39’
Váhy
16°40’
UranUran:
Kozoroh
18°29’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Kozoroh
18°30’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Štír
24°24’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
4°49’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Beran
11°28’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Panna
5°53’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavel Zedníček
(*1949) herec

Česká republika Marta Kubišová
(*1942) zpěvačka

Česká republika Radovan Lukavský
(*1919) herec, profesor herectví

Austrálie Toni Collette
(*1972) herečka

Spojené státy Larry Flynt
(*1942) vydavatel a ředitel společnosti Larry Flynt Publications


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) herec, zpěvák, kytarista

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933 - 2011) herec

Česká republika Jan Werich
(*1905 - 1980) herec, dramatik, prozaik a scénárista

Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) režisér, scénárista, herec

Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) mistr úniku - kouzelník, iluzionista, kaskadér, letec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »