rak

Edward Bond
(2003): Mužská hra

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.7. 1934 - 20:30h
Místo:
London
Země:
Věk:
83 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér, spisovatel
Edward Bond - Film: Mužská hra
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Edward Bond - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Edward Bond - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Edward Bond - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mužská hra":
(*1960) Arnaud Desplechin

(*1960) Arnaud Desplechin (režisér)

(*1960) Arnaud Desplechin (scénárista)

(*1966) Sami Bouajila

(*1978) Anna Mouglalis

(*1931) Jean-Paul Roussillon

(*1965) Nicolas Saada

(*1955) Hippolyte Girardot

(*1963) Anne Consigny

(*1954) Wladimir Yordanoff



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
25°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
13°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
14°41’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
24°05’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
1°57’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
15°21’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Vodnář
26°56’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Býk
1°18’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Panna
10°28’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Rak
24°20’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
11°03’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Rak
29°59’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Blíženci
8°02’
Kozoroh
10°48’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Kozoroh
15°27’
4. IC:
Býk
20°40’
7. DSC:
Rak
15°27’
10. MC:
Štír
20°40’

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »