lev

Eriq La Salle
(1986): Where Are the Children?

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Where Are the Children?
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1986, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1986 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Where Are the Children?":
(*1936) Frederic Forrest

(*1934) Bruce Malmuth (režisér)

(*1934) Bruce Malmuth

(*1944) Jill Clayburgh

(*1979) Elisabeth Harnois

(*1915) Barnard Hughes

(*1977) Devin Ratray

(*1945) Sylvester Levay (hudební skladatel)

(*1921) Clifton James

(*1921) Elizabeth Wilson

(*1943) Max Gail



Tranzitní horoskop (1986)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Vodnář
18°21’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Střelec
5°12’
UranUran:
Lev
28°57’
Střelec
19°31’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Kozoroh
3°36’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Štír
6°55’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Býk
5°47’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Býk
23°40’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Blíženci
10°24’

Dnes se narodili
Nigérie Hugo Weaving
(*1960) herec

Spojené státy Robert Downey Jr.
(*1965) herec, zpěvák

Spojené státy Anthony Perkins
(*1932) herec, zpěvák

Česká republika Zdenka Procházková
(*1926) herečka, konferenciérka

Austrálie Heath Ledger
(*1979) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Martin Luther King
(*1929 - 1968) politik, spisovatel, duchovní, černošský mluvčí

Spojené státy William Henry Harrison
(*1773 - 1841) 9. prezident usa

Německo Karl Benz
(*1844 - 1929) automobilový konstruktér, spoluzakladatel automobilky Mercedes-Benz

Spojené státy Gloria Swanson
(*1899 - 1983) herečka

Švýcarsko Max Frisch
(*1911 - 1991) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »