lev

Eriq La Salle
(1986): Where Are the Children?

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Where Are the Children?
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1986, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1986 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Where Are the Children?":
(*1936) Frederic Forrest

(*1934) Bruce Malmuth (režisér)

(*1934) Bruce Malmuth

(*1944) Jill Clayburgh

(*1979) Elisabeth Harnois

(*1915) Barnard Hughes

(*1977) Devin Ratray

(*1945) Sylvester Levay (hudební skladatel)

(*1921) Clifton James

(*1921) Elizabeth Wilson

(*1943) Max Gail



Tranzitní horoskop (1986)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Vodnář
18°21’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Střelec
5°12’
UranUran:
Lev
28°57’
Střelec
19°31’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Kozoroh
3°36’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Štír
6°55’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Býk
5°47’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Býk
23°40’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Blíženci
10°24’

Dnes se narodili
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Burt Lancaster
(*1913 - 1994) herec

Spojené státy Joel McCrea
(*1905 - 1990) herec

Spojené státy Herbert Hoover
(*1874 - 1964) 31. prezident usa

Spojené státy Steve Gaines
(*1949 - 1977) kytarista

Itálie Riccardo Carapellese
(*1922 - 1995) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »