lev

Eriq La Salle
(1990): Jakubův žebřík

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Jakubův žebřík
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1990, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1990 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Jakubův žebřík":
(*1958) Tim Robbins

(*1980) Macaulay Culkin

(*1933) Danny Aiello

(*1959) Ving Rhames

(*1979) Bryan Larkin

(*1959) Jason Alexander

(*1941) Adrian Lyne (režisér)

(*1943) Bruce Joel Rubin (scénárista)

(*1961) Elizabeth Peña

(*1961) Scott Cohen

(*1957) Patricia Kalember

(*1956) Matt Craven

(*1960) Pruitt Taylor Vince

(*1959) Brian Tarantina

(*1941) John Capodice

(*1948) Lewis Black

(*1960) Kyle Gass

(*1959) Perry Lang

(*1952) S. Epatha Merkerson

(*1956) Raymond Anthony Thomas

(*1924) Maurice Jarre (hudební skladatel)

(*1943) Jeffrey L. Kimball (kameraman)

(*1962) Brent Hinkley

(*1953) Becky Ann Baker



Tranzitní horoskop (1990)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Rak
5°08’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Kozoroh
15°39’
UranUran:
Lev
28°57’
Kozoroh
5°47’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Kozoroh
12°02’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Štír
17°05’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Vodnář
18°26’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Štír
6°27’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Rak
13°48’

Dnes se narodili
Hong Kong Jackie Chan
(*1954) herec, režisér, zpěvák, kaskadér, choreograf

Nový Zéland Russell Crowe
(*1964) herec, scénárista, zpěvák

Spojené státy James Garner
(*1928) herec

Spojené státy Francis Ford Coppola
(*1939) scenárista, režisér

Česká republika Lucie Bílá
(*1966) zpěvačka, muzikálová herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy David Graf
(*1950 - 2001) herec

Česká republika Václav Vydra st.
(*1876 - 1953) herec

Spojené státy Geoffrey Lewis
(*1935 - 2015) herec

Česká republika Jaroslav Havlíček
(*1896 - 1943) spisovatel, představitel psychologické prózy

Spojené státy Henry Ford
(*1863 - 1947) zakladatel automobilky Ford



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »