lev

Eriq La Salle
(2002): Expres foto

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Expres foto
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Expres foto":
(*1965) Connie Nielsen

(*1956) Gary Cole

(*1951) Robin Williams

(*1959) Mark Romanek (režisér)

(*1959) Mark Romanek

(*1968) Michael Vartan

(*1959) Nick Searcy

(*1970) Andy Comeau

(*1962) Clark Gregg

(*1992) Dylan Smith

(*1973) Erin Daniels

(*1953) Lee Garlington

(*1954) Reinhold Heil (hudební skladatel)

(*1962) Jeff Cronenweth (kameraman)

(*1970) Jim Rash



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Lev
28°57’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Kozoroh
2°13’

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Josef ll.
(*1741 - 1790) římskoněmecký císař

Francie Gérard Calvi
(*1922 - 2015) hudební skladatel

Švýcarsko Ernest Ansermet
(*1883 - 1969) dirigent, hudebník

Německo Otto Bartning
(*1883 - 1959) architekt

Francie Maurice Blanchot
(*1907 - 2003) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »