lev

Eriq La Salle
(2002): Expres foto

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Expres foto
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Expres foto":
(*1965) Connie Nielsen

(*1956) Gary Cole

(*1951) Robin Williams

(*1959) Mark Romanek (režisér)

(*1959) Mark Romanek

(*1968) Michael Vartan

(*1959) Nick Searcy

(*1970) Andy Comeau

(*1962) Clark Gregg

(*1992) Dylan Smith

(*1973) Erin Daniels

(*1953) Lee Garlington

(*1954) Reinhold Heil (hudební skladatel)

(*1962) Jeff Cronenweth (kameraman)

(*1970) Jim Rash



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Lev
28°57’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Kozoroh
2°13’

Dnes se narodili
Nigérie Hugo Weaving
(*1960) herec

Spojené státy Robert Downey Jr.
(*1965) herec, zpěvák

Spojené státy Anthony Perkins
(*1932) herec, zpěvák

Česká republika Zdenka Procházková
(*1926) herečka, konferenciérka

Austrálie Heath Ledger
(*1979) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Martin Luther King
(*1929 - 1968) politik, spisovatel, duchovní, černošský mluvčí

Spojené státy William Henry Harrison
(*1773 - 1841) 9. prezident usa

Německo Karl Benz
(*1844 - 1929) automobilový konstruktér, spoluzakladatel automobilky Mercedes-Benz

Spojené státy Gloria Swanson
(*1899 - 1983) herečka

Švýcarsko Max Frisch
(*1911 - 1991) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »