lev

Eriq La Salle
(2015): Poslové (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Poslové (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Poslové (TV seriál)":
(*1980) Diogo Morgado

(*1989) Seth Adkins

(*1947) Tim Hunter (režisér)

(*1978) Riley Smith

(*1964) Paul A. Kaufman (režisér)

(*1950) James L. Conway (režisér)

(*1980) Lane Garrison

(*1982) Jason Dohring

(*1973) Jamie Bamber

(*1967) Fred Toye

(*1977) Elizabeth Bogush

(*1979) Justin Bruening

(*1973) Jeffrey G. Hunt (režisér)

(*1985) Shantel VanSanten

(*1957) Victor Slezak

(*1962) Paul Haslinger (hudební skladatel)

(*1996) Joel Courtney

(*1980) JD Pardo

(*1986) Chris Coy

(*1991) Sofia Black-D'Elia

(*1983) Elyes Gabel

(*1968) Navid Negahban



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Střelec
0°54’
UranUran:
Lev
28°57’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Ryby
13°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Paul Claudel
(*1868 - 1955) dramatik, básník

Německo Carl Friedrich Gauss
(*1777 - 1855) slavný matematik a fyzik

Velká Británie John Keats
(*1795 - 1821) básník, romantik

Spojené státy John Quincy Adams
(*1767 - 1848) 6. prezident usa

Izrael Ofra Haza
(*1957 - 2000) herečka, zpěvačka jemensko-židovského původu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »