lev

Eriq La Salle
(2015): Poslové (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Poslové (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Poslové (TV seriál)":
(*1980) Diogo Morgado

(*1989) Seth Adkins

(*1947) Tim Hunter (režisér)

(*1978) Riley Smith

(*1964) Paul A. Kaufman (režisér)

(*1950) James L. Conway (režisér)

(*1980) Lane Garrison

(*1982) Jason Dohring

(*1973) Jamie Bamber

(*1967) Fred Toye

(*1977) Elizabeth Bogush

(*1979) Justin Bruening

(*1973) Jeffrey G. Hunt (režisér)

(*1985) Shantel VanSanten

(*1957) Victor Slezak

(*1962) Paul Haslinger (hudební skladatel)

(*1996) Joel Courtney

(*1980) JD Pardo

(*1986) Chris Coy

(*1991) Sofia Black-D'Elia

(*1983) Elyes Gabel

(*1968) Navid Negahban



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Střelec
0°54’
UranUran:
Lev
28°57’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Ryby
13°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »