lev

Eriq La Salle
(2016): Lucifer (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Lucifer (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2016, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2016 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Lucifer (TV seriál)":
(*1961) Tom Sizemore

(*1969) Jeremy Davies

(*1954) David Paymer (režisér)

(*1947) Tim Matheson (režisér)

(*1954) John Pankow

(*1969) D. B. Woodside

(*1978) Jodi Lyn O'Keefe

(*1973) Len Wiseman (režisér)

(*1973) Len Wiseman (producent)

(*1966) Lochlyn Munro

(*1972) Richard T. Jones

(*1984) Chris Marquette

(*1976) Nicholas Gonzalez

(*1966) Grant Harvey

(*1960) Neil Gaiman (scénárista)

(*1971) Christina Chang

(*1978) Lauren German

(*1979) Tara Summers

(*1987) AnnaLynne McCord

(*1987) Michael Welch

(*1954) Isiah Whitlock Jr.

(*1976) Kevin Rankin

(*1983) Robert Ri'chard

(*1976) Eddie Shin

(*1976) Kevin Alejandro

(*1992) Sofia Vassilieva

(*1968) Rachael Harris

(*1985) Kayla Ewell

(*1973) Greg Vaughan

(*1987) Alessandra Torresani

(*1966) Marco Beltrami (hudební skladatel)

(*1981) Dawn Olivieri

(*1972) Bailey Chase

(*1985) Alyssa Diaz

(*1987) Kelly Blatz

(*1975) Heather Tom

(*1945) Jerry Bruckheimer (producent)

(*1969) Colman Domingo



Tranzitní horoskop (2016)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Panna
23°09’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Střelec
11°11’
UranUran:
Lev
28°57’
Beran
16°34’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Ryby
7°33’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Kozoroh
15°03’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Panna
25°34’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Váhy
14°19’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Ryby
17°28’

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »