lev

Eriq La Salle
(2016): Lucifer (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Lucifer (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2016, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2016 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Lucifer (TV seriál)":
(*1961) Tom Sizemore

(*1969) Jeremy Davies

(*1954) David Paymer (režisér)

(*1947) Tim Matheson (režisér)

(*1954) John Pankow

(*1969) D. B. Woodside

(*1978) Jodi Lyn O'Keefe

(*1973) Len Wiseman (režisér)

(*1973) Len Wiseman (producent)

(*1966) Lochlyn Munro

(*1972) Richard T. Jones

(*1984) Chris Marquette

(*1976) Nicholas Gonzalez

(*1966) Grant Harvey

(*1960) Neil Gaiman (scénárista)

(*1971) Christina Chang

(*1978) Lauren German

(*1979) Tara Summers

(*1987) AnnaLynne McCord

(*1987) Michael Welch

(*1954) Isiah Whitlock Jr.

(*1976) Kevin Rankin

(*1983) Robert Ri'chard

(*1976) Eddie Shin

(*1976) Kevin Alejandro

(*1992) Sofia Vassilieva

(*1968) Rachael Harris

(*1985) Kayla Ewell

(*1973) Greg Vaughan

(*1987) Alessandra Torresani

(*1966) Marco Beltrami (hudební skladatel)

(*1981) Dawn Olivieri

(*1972) Bailey Chase

(*1985) Alyssa Diaz

(*1987) Kelly Blatz

(*1975) Heather Tom

(*1945) Jerry Bruckheimer (producent)

(*1969) Colman Domingo



Tranzitní horoskop (2016)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Panna
23°09’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Střelec
11°11’
UranUran:
Lev
28°57’
Beran
16°34’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Ryby
7°33’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Kozoroh
15°03’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Panna
25°34’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Váhy
14°19’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Ryby
17°28’

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Macaulay Culkin
(*1980) herec ze Sám doma, člen skupiny The Pizza Underground

Slovensko Magda Vášáryová
(*1948) herečka, diplomatka

Mexiko Thalía
(*1971) herečka, zpěvačka

Itálie Guillaume Apollinaire
(*1880) dramatik, básník

Makedonie Matka Tereza
(*1910) řeholní sestra


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Paul Muni
(*1895 - 1967) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979 - 2001) herečka, zpěvačka

Spojené státy Truman Capote
(*1924 - 1984) spisovatel, herec a novinář

Spojené státy Neil Armstrong
(*1930 - 2012) astronaut, první na Měsíci

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844 - 1900) filosof, klasický filolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »