byk

Eve Arden
(1985): All-Star Party for 'Dutch' Reagan

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Mill Valley, Kalifornie
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Eve Arden - Film: All-Star Party for 'Dutch' Reagan
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1985, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1985 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eve Arden - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1983) - Alenka v říši divů
(1982) - Pomáda 2
(1982) - Pandemonium
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Nuts and Bolts
(1981) - Hotel Pod duhou
(1980) - The 34th Annual Tony Awards
(1980) - The Dream Merchants
(1978) - CBS: On the Air (TV seriál)
(1978) - Pomáda
(1978) - A Guide for the Married Woman
(1975) - The Strongest Man in the World
(1972) - A Very Missing Person
(1972) - All My Darling Daughters
(1969) - In Name Only
(1967) - The Mothers-In-Law (TV seriál)
(1965) - Seržant Deadhead
(1961) - Password
(1960) - The Dark at the Top of the Stairs
(1959) - Anatomie vraždy
(1957) - The Eve Arden Show (TV seriál)
(1956) - Our Miss Brooks
(1954) - Screen Snapshots: Hollywood Life
(1953) - The Lady Wants Mink
(1952) - We're Not Married!
(1952) - Our Miss Brooks (TV seriál)
(1951) - Three Husbands
(1951) - Goodbye, My Fancy
(1950) - The Costume Designer
(1950) - Tea for Two
(1950) - Paid in Full
(1950) - Curtain Call at Cactus Creek
(1949) - The Lady Takes a Sailor
(1949) - My Dream Is Yours
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Whiplash
(1948) - One Touch of Venus
(1947) - The Voice of the Turtle
(1947) - The Unfaithful
(1947) - The Arnelo Affair
(1947) - Song of Scheherazade
(1947) - Screen Snapshots: Off the Air
(1946) - Night and Day
(1946) - My Reputation
(1946) - Chlapec z Brooklynu
(1945) - Patrick the Great
(1945) - Pan-Americana
(1945) - Mildred Pierceová
(1945) - Earl Carroll Vanities
(1944) - The Doughgirls
(1944) - Dívka z titulní strany
(1943) - Let's Face It
(1943) - Hit Parade of 1943
(1942) - Obliging Young Lady
(1941) - Ziegfeld Girl
(1941) - Whistling in the Dark
(1941) - Sing for Your Supper
(1941) - She Knew All the Answers
(1941) - San Antonio Rose
(1941) - Nejisté city
(1941) - Lidská síla
(1941) - Last of the Duanes
(1941) - Bedtime Story
(1940) - She Couldn't Say No
(1940) - No, No, Nanette
(1940) - Comrade X
(1939) - Women in the Wind
(1939) - V cirkuse
(1939) - The Forgotten Woman
(1939) - Slightly Honorable
(1939) - Eternally Yours
(1939) - Big Town Czar
(1939) - A Child Is Born
(1938) - Letter of Introduction
(1938) - Having Wonderful Time
(1938) - Cocoanut Grove
(1937) - Oh Doctor
(1937) - Motýl vzlétl k záři
(1933) - Tančící Venuše
(1929) - Song of Love
Spoluherci ve filmu "All-Star Party for 'Dutch' Reagan":
(*1936) Burt Reynolds

(*1918) Jeanne Bates

(*1917) June Allyson

(*1899) Fred Astaire

(*1916) Gregory Peck

(*1911) Ginger Rogers

(*1915) Frank Sinatra

(*1928) Shirley Temple

(*1913) Loretta Young

(*1923) Cliff Robertson

(*1947) Dwight Schultz

(*1909) Dana Andrews

(*1910) Claire Trevor

(*1919) Marie Windsor

(*1948) John Ritter

(*1922) Coleen Gray

(*1923) James Arness

(*1907) Robert Young

(*1910) Sylvia Sidney

(*1902) Leon Ames

(*1919) Robert Stack

(*1909) Ann Sothern

(*1960) Scott Baio

(*1929) Jane Powell

(*1921) Esther Williams

(*1960) John Schneider

(*1940) Donna Mills

(*1910) Mary Wickes

(*1922) Betty White

(*1907) Cesar Romero

(*1945) Loni Anderson

(*1916) Dinah Shore

(*1913) Red Skelton

(*1907) Gene Autry

(*1911) Roy Rogers

(*1938) Connie Stevens

(*1927) Edie Adams

(*1940) Dionne Warwick

(*1920) Jayne Meadows

(*1912) Maidie Norman



Tranzitní horoskop (1985)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
9°43’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
7°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
1°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
25°11’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
15°31’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
5°01’
Kozoroh
21°34’
SaturnSaturn:
Beran
5°01’
Štír
24°46’
UranUran:
Kozoroh
16°52’
Střelec
15°23’
NeptunNeptun:
Rak
12°28’
Kozoroh
1°30’
PlutoPluto:
Blíženci
23°17’
Štír
4°22’
S.UzelS.Uzel:
Rak
8°05’
Býk
25°07’
Černá LunaLilith:
Lev
13°06’
Beran
13°11’
CheirónCheirón:
Vodnář
22°59’
Blíženci
4°07’

Dnes se narodili
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Zítra slaví narozeniny
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adolf Born
(*1930 - 2016) malíř, kreslíř, ilustrátor, animátor, karikaturista a kostýmní výtvarník

Francie Victor Hugo
(*1802 - 1885) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882 - 1939) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník

Spojené státy Philip Roth
(*1933 - 2018) spisovatel

Itálie Alessandro Manzoni
(*1785 - 1873) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »