vahy

Fran Drescher
(1989): Velkofilm

Pohlaví:
Žena
Narození:
30.9. 1957 - 07:28h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
62 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, scénáristka, bavička, aktivistka
Fran Drescher - Film: Velkofilm
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Fran Drescher - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Hotel Transylvánie 2
(2014) - The 68th Annual Tony Awards
(2014) - Hollywood Today Live
(2013) - Brave Miss World
(2012) - 10th Annual TV Land Awards
(2012) - Katie
(2012) - Hotel Transylvánie
(2011) - Big Morning Buzz Live
(2011) - Manžel k pohledání (TV seriál)
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - Postavte se rakovině
(2009) - Grammy Awards 2009
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - The Doctors
(2008) - Stand Up to Cancer
(2006) - Past na žraloka
(2005) - Living with Fran (TV seriál)
(2005) - Ďábelský Santa
(2004) - TV's Greatest Sidekicks
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Fashion News Live
(2004) - The Nanny Reunion: A Nosh to Remember
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Beautiful Girl
(2002) - Good Morning, Miami (TV seriál)
(2002) - Co mám na tobě ráda (TV seriál)
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2000) - Řezník, kněz a prostitutka
(2000) - Kid Quick
(1999) - Influences: From Yesterday to Today
(1999) - The Stars of Star Wars: Interviews From the Cast
(1999) - Intimate Portrait: Fran Drescher
(1998) - CBS: The First 50 Years
(1997) - The View
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Kosmetička a zvíře
(1996) - 'Weird Al' Yankovic: The Videos (hudební videoklip)
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - Jack
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Hollywood's Most Powerful Women
(1995) - The Nanny Christmas Special: Oy to the World
(1994) - Howard Stern
(1994) - Kam zmizela hlídka 54?
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Without Warning: Terror in the Towers
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1992) - Velký prachy
(1991) - Princesses (TV seriál)
(1990) - Wedding Band
(1990) - Cadillac se slevou
(1989) - What's Alan Watching?
(1989) - Velkofilm
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Love and Betrayal
(1989) - Jak se dělá televize
(1989) - It Had to Be You
(1988) - Rock 'n' Roll Mom
(1986) - Charmed Lives (TV seriál)
(1985) - Larry King Live
(1984) - Young Lust
(1984) - The Rosebud Beach Hotel
(1984) - P.O.P.
(1984) - Hraje skupina Spinal Tap
(1983) - Doktor Detroit
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Ragtime
(1980) - The Hollywood Knights
(1980) - Gorp
(1978) - V zajetí rytmu
(1978) - Cizinec v domě
(1977) - Horečka sobotní noci

Fran Drescher - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Velkofilm":
(*1962) Jennifer Jason Leigh

(*1958) Kevin Bacon

(*1950) Martin Short

(*1939) John Cleese

(*1964) Teri Hatcher

(*1943) J. T. Walsh

(*1928) Roddy McDowall

(*1944) Richard Belzer

(*1938) Elliott Gould

(*1947) Michael McKean

(*1948) Christopher Guest (režisér)

(*1947) Stephen Collins

(*1943) Stan Ivar

(*1906) Eddie Albert

(*1964) Scott Coffey

(*1925) June Lockhart

(*1976) Holly Fields

(*1952) Caitlin Clarke

(*1960) Don Franklin

(*1965) Nancy Valen



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
7°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
3°57’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
20°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
18°57’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
4°04’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
11°01’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Střelec
9°35’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Lev
10°39’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Štír
1°24’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Panna
1°19’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Štír
12°17’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Ryby
14°09’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Vodnář
12°30’
Rak
3°49’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Váhy
13°33’
4. IC:
Kozoroh
15°46’
7. DSC:
Beran
13°33’
10. MC:
Rak
15°46’

Dnes se narodili
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Mixa
(*1921 - 2016) herec

Švýcarsko Max Bill
(*1908 - 1994) švýcarský architekt

Spojené státy Ralph Bunche
(*1903 - 1971) americký politolog a diplomat

Velká Británie Patrick Moore
(*1923 - 2012) astronom

Francie Alain Poher
(*1909 - 1996) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »