byk

Hana Talpová
(1959): Zkouška pokračuje

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1938 (?)
Země:
Věk:
81 let
Povolání:
herečka, zpěvačka
Hana Talpová - Film: Zkouška pokračuje
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1959, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1959 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Hana Talpová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Madame (TV seriál)
(2013) - Umění dabingu
(2011) - Ritz, nebo nic
(2010) - 13. komnata Hany Talpové
(2008) - Příběhy slavných: Zlomený vlastenec
(2008) - Příběhy slavných: Pepíček
(2007) - Zapomenutá hvězda
(2005) - Velká holka
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2004) - Poklad na Sovím Hrádku
(2001) - Ztracený hlas
(2001) - Předčasná úmrtí (TV seriál)
(2000) - Nevyjasněná úmrtí: Devadesátiprocentní anděl
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Taneční hodiny pro starší a pokročilé (divadelní záznam)
(1990) - Poslední motýl
(1989) - Divoká srdce
(1988) - Milionová láska
(1987) - Boty
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Černá punčocha
(1986) - Bylo nás šest (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - Lampáš malého plavčíka
(1983) - Brakýři
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Vojáček a dračí princezna
(1982) - Vítr v kapse
(1982) - Šílený kankán
(1982) - Smrt pana Goluži
(1982) - Pomocník
(1982) - Guľôčky
(1981) - Pohádka mého života (divadelní záznam)
(1981) - Neberte nám princeznú
(1981) - Jako zajíci
(1980) - Drátěná maska
(1980) - Karline manželstvá
(1980) - Jen si tak trochu písknout
(1979) - To je ta Praha... aneb Hybš hraje Hašlera
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Malá mořská víla
(1975) - My z konce světa (TV seriál)
(1975) - Král tuláků
(1975) - Falstaff
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Wie füttert man einen Esel?
(1974) - V každém pokoji žena
(1973) - Vydržte až do půlnoci
(1973) - Německé pohádky (TV seriál)
(1973) - Kronika žhavého léta
(1972) - Na tý louce zelený (divadelní záznam)
(1972) - Miláček
(1972) - Krysy
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Chléb a písně
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Ďábelské líbánky
(1969) - Světáci
(1969) - Skřivánci na niti
(1969) - Případ pro začínajícího kata
(1969) - Pražská romance
(1968) - Kulhavý ďábel
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1968) - Bouřka
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1967) - Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Amore mio
(1963) - Křik
(1962) - Tarzanova smrt
(1962) - Rusalka
(1962) - Neděle ve všední den
(1960) - Valčík pro milión
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1958) - Zatoulané dělo
(1958) - Hvězda jede na jih
(1957) - Florenc 13,30
Spoluherci ve filmu "Zkouška pokračuje":
(*1922) Josef Kemr

(*1920) Václav Lohniský

(*1927) Alena Karešová

(*1943) Václav Postránecký

(*1911) Růžena Gottliebová

(*1924) Libuše Havelková

(*1933) Miriam Hynková

(*1901) Marie Rosůlková

(*1934) Jana Štěpánková

(*1907) Eva Svobodová

(*1930) Vilém Besser

(*1928) Vlastimil Hašek

(*1925) Otto Šimánek

(*1896) Zdeněk Štěpánek

(*1933) Ivo Palec

(*1918) Martin Růžek

(*1926) Milan Mach

(*1924) Ilja Prachař

(*1930) Ilja Racek

(*1888) Jaroslav Vojta

(*1924) Jaroslav Balík (režisér)

(*1910) Elmar Klos (scénárista)

(*1920) Štěpán Skalský

(*1925) Irena Kačírková

(*1932) Stanislav Zindulka

(*1919) Ota Sklenčka

(*1926) Bohumil Švarc st.

(*1909) Miroslav Homola

(*1925) Miloš Patočka

(*1931) Zdeňka Černá

(*1909) Oldřich Lukeš

(*1882) Otylie Beníšková

(*1903) František Suk

(*1887) Stanislav Langer

(*1909) Hynek Němec

(*1913) Vladimír Huber

(*1907) Gustav Nezval

(*1906) Heda Marková

(*1907) Ladislav Gzela

(*1919) František Miroslav Doubrava

(*1926) Marcela Sedláčková

(*1926) Vladimír Stach

(*1923) Věra Petáková

(*1918) Rudolf Milič

(*1925) Oldřich Šmalcl

(*1923) Miloslav Novák

(*1922) Alexandra Myšková

(*1926) Georgis Skalenakis

(*1926) Josef Šulc

(*1924) Rudolf Stahl (kameraman)



Tranzitní horoskop (1959)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
14°19’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
26°01’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
25°10’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
6°44’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
8°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
28°54’
Štír
24°03’
SaturnSaturn:
Beran
12°27’
Střelec
29°31’
UranUran:
Býk
13°43’
Lev
15°39’
NeptunNeptun:
Panna
18°31’
Štír
6°34’
PlutoPluto:
Rak
27°58’
Panna
4°03’
S.UzelS.Uzel:
Štír
27°37’
Váhy
18°01’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
4°19’
Býk
5°01’
CheirónCheirón:
Blíženci
28°04’
Vodnář
19°47’

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »