rak

Irène Jacob
(1999): Takový jsem byl

Pohlaví:
Žena
Narození:
15.7. 1966 - 08:30h
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
53 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Irène Jacob - Film: Takový jsem byl
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Irène Jacob - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Sayônara
(2015) - Arnaud fait son 2ème film
(2014) - Rebel Francois Truffaut
(2014) - Salaud, on t'aime
(2014) - Poslední šance na pomstu
(2014) - Les Enfants rouges
(2013) - Le Clan des Lanzac
(2012) - La solitude du pouvoir
(2011) - Amore carne
(2010) - Rio Sex Comedy
(2009) - Hezounci
(2009) - Déchaînées
(2008) - Prach času
(2007) - Cannes, 60 ans d'histoires
(2007) - Nessuna qualità agli eroi
(2007) - The Inner Life of Martin Frost
(2006) - Kouzelná moc víly
(2004) - Miradas 2 (TV seriál)
(2004) - Matinale, La (TV seriál)
(2004) - The Pornographer: A Love Story
(2004) - Nová Francie
(2004) - Automne
(2003) - Nés de la mère du monde
(2003) - La Légende de Parva
(2002) - Mille millièmes
(2001) - Lettre d'une inconnue
(2001) - Léaud l'unique
(2001) - Čtyřhra
(2000) - L'Affaire Marcorelle
(1999) - Film-Fest DVD: Issue 2 - Cannes
(1999) - Takový jsem byl
(1999) - Hra na špióny
(1999) - Cuisine chinoise
(1999) - The Big Brass Ring
(1998) - Šerifové
(1998) - Pod pokličkou
(1998) - Jack's potes
(1997) - Inkognito
(1995) - Fare un film per me è vivere
(1995) - Za mraky
(1995) - Victory
(1995) - Útěky
(1995) - Othello
(1995) - All Men Are Mortal
(1994) - Tři barvy: Červená
(1993) - Tajemná zahrada
(1993) - Predskazanije
(1993) - Claude
(1992) - Le Moulin de Daudet
(1992) - Enak
(1991) - Le Secret de Sarah Tombelaine
(1991) - Dvojí život Veroniky
(1990) - La Veillée
(1989) - Nick chasseur de têtes (TV seriál)
(1989) - Les Mannequins d'osier
(1989) - Erreur de jeunesse
(1989) - La Compagnie de Sarah
(1988) - La Bande des quatre
(1987) - Na shledanou, chlapci
Spoluherci ve filmu "Takový jsem byl":
(*1943) Malcolm McDowell

(*1958) Mary Elizabeth Mastrantonio

(*1927) Freddie Jones

(*1953) Tchéky Karyo

(*1927) Rosemary Harris

(*1960) Colin Firth

(*1976) Kelly Macdonald

(*1936) Hugh Hudson (režisér)

(*1955) Brendan Gleeson

(*1938) Howard Blake (hudební skladatel)

(*1945) Clive Russell

(*1943) Bernard Lutic (kameraman)



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
22°21’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
14°16’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
11°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
22°20’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
2°49’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
15°17’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Ryby
29°40’
Beran
26°46’
UranUran:
Panna
16°39’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Štír
19°28’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Panna
16°24’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Býk
22°18’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Ryby
11°42’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Ryby
26°07’
Štír
29°21’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
29°07’
4. IC:
Štír
19°53’
7. DSC:
Vodnář
29°07’
10. MC:
Býk
19°53’

Dnes se narodili
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Mixa
(*1921 - 2016) herec

Švýcarsko Max Bill
(*1908 - 1994) švýcarský architekt

Spojené státy Ralph Bunche
(*1903 - 1971) americký politolog a diplomat

Velká Británie Patrick Moore
(*1923 - 2012) astronom

Francie Alain Poher
(*1909 - 1996) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »